sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pyhäinpäivä

Viikonloppu on mennyt enemmän ja vähemmän ristiäisvalmistelujen merkeissä, kun perjantaina siivosin talon ja leivoin kakkupohjan valmiiksi. Eilen illalla käväisin juoksemassa ja mietin lenkin aikana, että olisin voinut näppäränä käydä samalla haudalla viemässä kynttilän. Meillähän ei ole täällä sukulaisia haudattuna, mutta olettaisin, että täältäkin löytyy paikka muualla nukkuvien muistoksi sytytettäville kynttilöille? Harmi, että ajatus tuosta tuli liian myöhään, joten tyydyin siihen, että sytyttelin illalla kynttilöitä kotiin. Olkoon niistä yksi omistettu vaarille.


Esittelenpä tässä samalla yhden tuunausprojektin, joka on ollut pidemmän aikaa työlistalla. Oon ostanut kirppareilta tuommoisia puisia kynttilänjalkoja, että voin maalata ne mustaksi. Tai no noista kaksi vasemmanpuoleista on niitä vaarin talosta otettuja. Muut on kirpparilta. Punaisen jätin punaiseksi joulua varten, mutta sininen ja kultainen ja vihreä saivat uuden värin. Ihan vaan semmoisella mattamustalla spraylla kokeilin maalata ilman mitään hiomisia ja hyvin onnistui!


Tuossa kaapin päällä on nyt näkyvissä sitten lopputulos. Anopilta sain tänään vielä pari projektia lisää ;)Alla olevat kynttilämaljat ostin koristeiksi ristiäisiä varten ja voihan noissa pitää vaikka karkkeja jouluna! Tai no, ehkä ne olisi sen pienen hetken noissa kupeissa, ennen kuin olisivatkin jonkun mahassa...Uusi kynttelikkö on toistaiseksi ainakin sijoitettu takan päälle. Meillä on tuola piipun vieressä pistorasia juuri tällaisia tilanteita varten. Ei tarvitse millään jatkoroikalla vedellä jouluvaloja takan päälle.Yritän huomenna katsella ristiäiskuvista jotain tänne blogin puolelle, tänään en enää jaksa, kun tuo typykin meni vasta viisi minuuttia sitten nukkumaan. Ja heti kun kirjoitin edellisen lauseen, niin sängystä alkoi kuulua jotain ääntelyä. Nyt peukut pystyyn, että siellä nukahdettiin vihdoinkin!


2 kommenttia:

  1. Teillä on tosi kaunis koti! Ja ihania nuo tuunaamasi kynttilänjalat. :)

    VastaaPoista
  2. Kivoilta näyttävät kynttilnjalat ja ihanalta muutenkin teillä!

    -Paula

    VastaaPoista