maanantai 25. marraskuuta 2013

Laura-pöllö

Parisen viikkoa sitten tuhosin lankavarastojani ja virkkasin tämmöisen koeversion pöllöstä. Lanka on jotain Novitan paksua akryylilankaa. Niin pehmeää, mutta myös varmasti herkästi nukkaantuvaa. Etu- ja takakappaleet on virkattu erikseen ihan kiinteillä silmukoilla ja lopussa virkattu täyttöaukkoa lukuunottamatta yhteen reunoista. Täytön jälkeen virkkasin sitten myös aukon kiinni. Toinen pöllö odottaisi tuolla täyttämistä, mutta en ole saanut aikaiseksi ostaa täytettä. Aika kallista oli ainakin paikallisessa kangaskaupassa, kun pussi maksoi noin kuusi euroa. Kärkkäinenkään ei pelastanut halpatäytteellä.


Tämän nähtyään Veeti omi heti pöllön unikaverikseen ja se on nimetty Lauraksi. Hyvin omaperäistä lapselta nimetä pöllö äidin mukaan. No, ehkä tästä pitää olla vain otettu! Mukavan nopea ja tarpeeksi yksinkertainen virkkaustyö, jota voi tehdä samalla kun tuijottaa telkkaria.

5 kommenttia:

  1. Ihana! Pöllöt on niin söpöjä :)

    VastaaPoista
  2. hauska pöllö :) mä oon ratkassu ton täyteongelman ostamalla ikeasta sellasia euron tyynyjä ja repimällä niistä' täytteet :)

    VastaaPoista
  3. Onpas suloinen pöllö :) Itselläkin on virkkuukoukku pitkästä aikaa löytänyt käteen, mukavaa puuhaa, kun ei liian vaativaa yritä ;)

    VastaaPoista