perjantai 24. elokuuta 2012

The Terassi

Nyt se ois sitten kokonaan valmis, terassi nimittäin! Eilen mies saatti sen loppuun kolmen talkootyöläisen voimin. Kiitoksia vaan kaikille auttaneille! Vaikka epäilen, että talkooporukasta kukaan tuskin lukee tätä blogia tai vaikka lukisikin, niin ei koskaan kehtaisi sitä tunnustaa ;)Terassi on vielä tuollalailla tyhmästi ilmassa, kun siihen tulee vielä ensi kesänä maata lisää kun aletaan tehdä pihatöitä. Noista kuvista näkee nyt tuon talon lähes valmiin värityksenkin. Vielä tuo pieni soiro tuolla ikkunan yläpuolella on maalaamatta, koska sinne ei ole yltänyt ilman telineitä.
Ja etuterassikin on nyt kokonaan valmis. Ensi vuonna käsitellään nämä tummemmaksi öljyllä. Tänään meillä oli LVI-hemmo töissä ja siksi terassin portailla on jotain pömpeleitä :)


Sillä aikaa kun miehet urakoivat terassia, käytiin me Veetin kanssa kirjastossa. Tämä olikin meidän ensimmäinen kerta siten, että Veeti sai käydä lastenpuolella lukemassa kirjoja. Ehkä mennään toistekin, vaikka eilen kyllä lupasin, että en IKINÄ enää lähde Veetin kanssa kirjastoon. Nimittäin eihän se malttanut tuolla lastenpuolella olla. Omassa päässäni kuvittelin, että vien Veetin tuonne ja käyn sillä aikaa pikaisesti etsimässä itselle jotain luettavaa. Totuus oli hieman toinen. Joku päätti juosta ympäri kirjastoa ja välillä käydä esittelemässä minulle kirjoja, joita oli nykkinyt hyllyistä irti. Anteeksi kirjastotätit! Se oli meidän poika, joka saattoi muutaman opuksen viedä väärään väliin.

Veeti kuitenkin ilmeisesti tykkäsi, sillä en meinannut saada Veetiä millään ilveellä lähtemään sieltä pois. Piti käyttää kiristys-lahjonta-uhkailukeinoja ja sanoa, että jäät sitten tänne, jos et lähde. No ei toiminut ei, sillä Veeti kuulemma mielellään jää kirjastoon yksin. Huoh. No lähdin sitten yksin ovelle kävelemään ja lopulta pikkuaskeleet tepsuttivat perässä.

Kieli keskellä suuta Maisaa lukemassa.

1 kommentti:

  1. Mahtavan näköinen terassi! Ja muutenkin ihana väritys talossa :) Meidän terassit on edelleen erittäin keskeneräiset, vaikka sisältä talo jo paria listaa vaille valmis ;)

    Laitahan sisäkuviakin, missä vaiheessa siellä mennään?

    VastaaPoista