torstai 9. elokuuta 2012

Asuntomessupläjäys

Tässäpäs valtava kuvapläjäys meidän maanantaiselta asuntomessureissulta Tampereelle. Omaksi suosikiksi nousi ehdottomasti Villa Ilo! Paljon oli myös muita ihania kohteita ja mielestäni tänä vuonna messuilla oli enemmän mun näköisiä koteja, kuin viime vuonna Kokkolassa, jossa oli liikaa merihenkisyyttä.


Tässä Muuramen ihana lastensänky, jonka ostaisin heti, jos budjetti salllisi ostaa noin kalliin sängyn :(


Meille on tulossa musta sauna, mutta tämä todella vaalea sauna oli myös ihanan näköinen ja muotokieli todella kaunis, eli tuollainen melko askeettinen! En ole kyllä vielä osannut päättää, että tuleeko meidän lauteista tummat vai vaaleat. Kummatkohan olisivat kivemman näköiset muuten mustan saunan kanssa, tummat vai vaaleat?Samsungin Ecobubble pesukone ja kuivaurumpu. Näitä olen miettinyt meillekin. Onko kellään kokemusta?


Loistava ja yksinkertainen keksintö! Ei enää isoja saaveja nurkalla keräämässä sadevettä, vaan tuollainen vesivaraaja, jonne sadevesi johdetaan ja alhaalla hana, josta sitä saa kastelukannuun. Ylimääräinen vesi ohjataan sadevesikaivoon putken kautta. Tätä ajattelin tutkia, että paljonko tuollainen maksaisi...


Hauska liitutaulumaalipinta pöydällä. Tosin olisiko lapsen vaatteet aina liitupölyssä?


Tässä se ihanuus, Planet-lamppu! Hinta vain hieman liian kirpaiseva, lähes 500e lampusta. Taidan tyytyä Elloksen halpaversioon, jos sattuisi tulemaan sopivasti niitä -50% alekuponkeja jossain vaiheessa...


Myös takan ulkomuoto on vielä mietinnässä. Olen kuitenkin ehkä alkanut kallistua laatoitetun puolelle, sillä se olisi helpompi pitää puhtaana.
Valkoiset liukuovet makkariin ja eteiseen olisivat ihanat, mutta olisiko peiliovet kuitenkin kätevämmät, koska eteiseen ei muuten tule peiliä ollenkaan? Makkarissa/vaatehuoneessakaan ei tarvisi isoa peiliä, jos olisi peiliovet...


Messuilla oli paljon valkoisia keittiöitä ja menin nyt aivan sekaisin sen suhteen, että haluaisinko mattavalkoiset vai kuitenkin ne korkeakiiltovalkoiset kaapit!! Korkeakiiltoiset ilman vetimiä ovat todella kalliit, joten alakaappeihin voisin kelpuuttaa tämän tyyliset huomaamattomat vetimet, koska yläkaappeihin ei kuitenkaan vetimiä tulisi, kun ne pystyy laittamaan esimerkiksi pomppusalvalla.

Tässä nuo huomaamattomat vetimet on laitettu hassusti tuonne laatikon reunaan, eikä keskelle.

Seuraavat kuvat lempparikohteestani Villa Ilosta.
Katossa olevat suihkut.Ilmeisesti usean asunnon vessoissa oli kylmät lattiat, sillä näemmä siellä tarvitaan tossujakin :)Muutamia hauskoja ideoita, joita voisin toteuttaa meilläkin. Tosin tämä ensimmäinen voisi olla riskialtis yritys lapsiperheen vessassa...Ei enää Aku Ankkoja vessaan, kun on keksitty sudoku-paperi!Tarviiko tähän edes kommentoida muuta kuin <3 Unelmieni tuoli, Madamoiselle. Kelpaisi myös tavallisena keinutuoliversion sijaan.


Tietääkö joku, mikä tämä lamppu on? Tykkään.Jos meidän taloon tulisi portaat, olisi tämä valokuvaidea kiva toteuttaa. Vaikka miksipä tämä ei sopisi muuallekin kuin portaikkoon. Olen vain tosi huono tekemään mitään hienoja kollaaseja kuvista...


Disco-sauna. Penkeissä olevat valot vilkkuivat erivärisinä musiikin soidessa taustalla :)Siinäpäs niitä omaa silmää miellyttäviä tai muuten vain hauskoja kuvia messuilta. Onko siellä lukijoissa messuilla kävijöitä ja mikä teitä messuilla ihastutti? Pitää vielä mainita, että oudon ratkaisu oli kyllä wc, jossa oli katosta lattiaan olevat ikkunat, joista näki ulkoa suoraan vessaan!! Toivon, että ovat laittamassa ikkunoihin ne kalvot, että näkee vain sisältä ulos... Vaikka silti itsellä olisi ainakin aina sellainen olo, että mitä jos kuitenkin ulkoa näkeekin sinne sisälle?

3 kommenttia:

 1. Meillä on mustassa saunassa mustat lauteet, koska haettiin sellaista "oikeaa savusaunafiilistä" (ja onnistuttiin siinä mielestämme). Sauna on nyt aika pimeä, mutta se ei haittaa meitä yhtään vaan useimmiten pimennetään sitä lisää vielä sammuttamalla valot sekä saunasta että kylppäristäkin. :D Ihanaa kun vaan saunanpesässä palavat puut tuovat valoa!

  Miehen sisaruksilla on kummallakin mustassa saunassa vaaleat lauteet ja nekin näyttävät tosi kivoilta. Silloin sauna on varmaan vähän valoisampi ja jotenkin freesimpi, tavallaan modernimpi.

  Eli vaikea päätös teillä edessä. :D

  VastaaPoista
 2. Jee, vihdoin kuvia! Tietenkin tänä vuonna olisi ollut enempi modernimpaa sisustusta, kun ei keretä irtautua raksalta. Ihania valkoisia keittiöitä!

  Meillehän tulee saunaan mustat paneelit seiniin ja kattoon, lauteet sitten vaaleaa haapaa. Tai siis saunahan on lauteita ja kiuasta vaille valmis.

  Mulle tuli muuten nyt Elloksen alekoodi -40% kalleimmasta tuotteesta.

  VastaaPoista
 3. Tuo lamppu on Harri Koskisen Marimekolle suunnittelema Valoisa-valaisin. Pitäisi tulla syksyn aikana myyntiin :)

  VastaaPoista