lauantai 11. elokuuta 2012

Sovituskuvia

Puhelimesta löytyi nämä erittäin huonolaatuiset sovituskuvat siitä Veetin uudesta välikausitakista. Jotenkin olen vaan nyt niin ihastunut tuohon vihreään! Tosin näissä kuvissa se näyttää jotenkin turkoosilta? Ja sopii todella hyvin viime keväinen musta tähtipipo tuon kanssa. Kokokin on just eikä melkein. Toki olisi voinut ottaa kokoa isomman, että jos hyvällä tuurilla olisi sitten mennyt vielä keväälläkin. Mutta halusin kerrankin oikean kokoisen, kun aina tulee ostettua niitä, joissa on kasvunvaraa :)



Käytiin äsken Veetin kanssa raksalla ja puistossa. Iskä on maalaamassa tolppia niin käytiin sanomassa moikat ennen puistoon ja kauppaan menoa. Samalla napsittiin muutama kuva siitä uudesta hupparista.Voi vitsit, tykkään tästäkin ihan tosi paljon!



Eilenkin käytiin raksalla. Veetillä ekaa kertaa päällä papan tuoma paita ja kokokin näytti osuneen kerralla oikein ;) Meillä onkin melko vähän noita yksivärisiä paitoja, joita voisi pitää esimerkiksi noiden Villervallan housujen kanssa, kun ne on semmoiset hassun turkoosit.



Raksalla on tehty jo etuterassikin! Sekin on yllättävän iso. Tolpat on myös maalattu valkoiseksi. Tai siis itsehän me ollaan ne maalattu :)


Samaten autokatoksen tolpat on saaneet valkoisen maalin ja autoakin on testattu katokseen :)


Nyt pitäisi päättää tehosteväri ja ostettiinkin purkki harmaata maalia tänään. Väri on tuommoinen vähän myyränharmaa, joka ei taita siniseen vaan ehkä enemmän ruskeaan niin jotenkin se näyttää tuon vaaleamman harmaan rinnalla ruskealta. Varsinkin noin pienenä alana. Mutta tämä se kuitenkin taitaa olla, koska en halua mitään siniseen taittavaa, koska sitten tuo vaaleanharmaa näyttää vielä enemmän vaaleansiniseltä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti