perjantai 10. elokuuta 2012

Miniloma

Maanantaina lähdettiin siis asuntomessuille ja jätettiin mummu ja Veeti Veetin serkkujen luokse Jyväskylään. Tiistaina olivat koko porukalla käyneet puistossa ja siirrettiin omalle koneelle sitten kuvia Veetin lomapäivästä ilman meitä vanhempia.
Serkukset, ikäeroa aika tasan kaksi vuotta. Veeti alkaa ottaa jo kovasti pituudessa kiinni ja kohta niitä yhteisiä leikkejäkin varmaan alkaa löytyä, kun Veeti ei ole enää ihan vauva, joka sotkee toisen leikit. Itselläni ei ole sisaruksia, joten Veetillä ei sitä kautta ole serkkuja, joten onneksi miehen puolelta löytyy ja loppuvuodesta saadaan vielä kolmas vauvaserkku!Tiistaina illalla saavuttiin miehen kanssa takaisin Jyväskylään ja illalla käytettiin kaikki kolme serkusta saunassa. Lauri-serkku oli ostanut kaupasta itselleen ja Veetille Angry birds-limpparit ja se olikin niin tärkeä juttu Veetille, että ei meinannut suihkuun malttaa lähteä saunasta, kun luuli, että ei saa sitten limpparia enää takaisin. Sitä juotiin pitkään ja hartaasti pitkin iltaa pienin siemauksin. Veeti myös totesi limpparista, että "Tosi ihanaa, tosi hyvää!" :)


Me jäätiin myös yhdeksi yöksi kyläilemään koko perheen voimin ja koska keskiviikkona satoi vettä reilusti, niin pakattiin lapset autoon ja Veeti pääsi elämänsä ensimmäistä kertaa Hoploppiin ja sen jälkeen mentiin vielä Buffaan syömään.Äitikin pääsi Veetin varjolla laskemaan hurjasta liukumäestä!
Hoplopin viereen oli sopivasti aukaistu myös uusi kirppis, joten käväistiin anopin kanssa siellä pieni kierros sillä aikaa, kun muut jo menivät Hoploppiin.

Löysin Veetille pari peliä ja itselle turkoosin huivin ja kivan H&M:n mekon. Yhteensä ostokset maksoivat 11e. Tuo mekko on kiva, kun laittaa pitkähihaisen alle niin menee sitten kylmemmälläkin ilmalla. Kuva on vähän huono, mutta napit menevät alas asti ja sivussa on taskut.


Syönnin jälkeen käytiin pakkaamassa kamat ja ajeltiin vielä yhdeksi yöksi Kiuruvedelle yöksi ja torstaina tultiin takaisin kotiin. Nyt Veeti on unilla ja mies raksalla siivoamassa. Jahka pikkumies herää, niin lähdetään kauppaan ja moikkaamaan isiä tontille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti