tiistai 21. elokuuta 2012

Keittiö

Lupasin joskus laittaa kuvia meidän keittiösuunnitelmista. Tässä on pari ensimmäistä versiota keittiöstä. Keittiö tulee olemaan tämän mallinen tai koneet ja kaapit tässä järjestyksessä, mutta jotain pieniä muutoksia saattaa tulla esimerkiksi kaappien/laatikoiden kokoon ja järjestykseen.

Ollaan kysytty keittiötarjous nyt Petralta, Topi-keittiöiltä, Puustellilta sekä Omega-keittiöiltä. Ensi viikolla saamme sitten luultavasti jo vähän verrattua hintojakin keskenään.


Vasemmalle siis tulee ensin jääkaappi ja pakastin ja sen jälkeen uuni ja mikro kaapissa. Nurkkaan tulee joko tavalliset kaapit tai rulokaappi, johon laitetaan sitten kahvinkeitin ja muut pienkoneet, joiden ei tarvitse jatkuvasti olla näkyvillä pöydällä. Oikeaan reunaan tulee korkea kaappi, johon tulee yksittäisiä ulosvedettäviä laatikoita. Seuraavassa korkeassa kaapissa on integroituna astianpesukone.

Muut laatikot ovat sitten tavallisia vetolaatikoita eri levyisinä ja yläkaapit tulevat tuplakippiovilla, eli koko tuo kaappi aukeaa siten, että molemmat ovet kippaa ylöspäin kerralla.


Saarekkeeseen tulee liesi sekä molemmin puolin laatikoita. Kaapin ovet tulevat luultavasti olemaan kiiltovalkoiset alumiinisilla listavetimillä, paitsi jos päädytään Omegakeittiöön niin sitten listavetimet saa myös valkoisena. Muilla toimittajilla sitä värivaihtoehtoa ei ollut. Yläkaapit laitettiin vain osalle seinälle, että yleisilme pysyisi hieman kevyemmän näköisenä. Nyt sitten mielenkiinnolla odotetaan tarjouksia eri firmoilta!

Mies oli tänään tekemässä terassia ja etupihan terassi onkin jo melkein valmis!

2 kommenttia:

  1. Teillä ei ilmeisesti juoda kovin paljon/usein kahvia, jos meinaat kahvinkeittimen kaappiin sijoittaa? Meillä ei ainakaan toimis, on sen verran kovassa käytössä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei juoda ei. Kumpikaan ei juo kotona kuin tosi harvoin niin joutaa kyllä olemaan piilossa. Ja tarkoitus on se siis laittaa siihen alatasolle, että sen saa vaan vetämällä esiin tuohon tasolle. Ei siis pidäalkaa nosteleen sitä hyllyltä ja sähkötkin tulee kaapin sisäkltä eli nekin on jo valmiiksi sit paikoilleen ne johdot.

      Poista