perjantai 16. elokuuta 2019

Helpotusta magneettiripsien asennukseen!

*kaupallinen yhteistyö / 4Beautyfinland

Yhteistyön merkeissä pääsin minäkin viimein testaaman paljon kohuttuja magneettiripsiä. Poistatin ripsenpidennykset useita vuosia sitten, koska niiden ylläpito tuli kuitenkin todella kalliiksi ja olen pärjännyt hyvin ilmankin. Alkoi hieman hirvittää nimittäin se raha, mitä käytin tuollaiseen asiaan.

Välillä sitä kuitenkin kaipaa hieman näyttävämpiä ripsiä ja siihen on ratkaisuna magneettiripset. Olen tosin kuullut aika monelta taholta, että niiden asentaminen on yhtä tuskaa kun pienet magneettipalat sinkoilevat viemäriin, eikä ripsiä saa kiinni mitenkään järkevästi kiinnitettyä paikoilleen. Sen vuoksi en ole magneettiripsiä uskaltanut aiemmin edes hommata, sillä tunnetusti kun en ole pitkäpinnainen saati kovin näppärä sormistani. Sitten vain turhautuisin, kun en saisi niitä silmiin oikein.En edes muista, missä törmäsin sitten tähän 4Beautyfinland-merkkiin, mutta heidän valikoimassaan oli ripsien lisäksi myös magneettinen eyeliner, mihin ripset kiinnitetään ennen vastakappaleiden laittoa. Tämä kuulosti niin hyvältä, että uskalsin ottaa testiin nämä ripset ilman pelkoa tuskanhien valumisesta jo pelkästä asennuksen ajattelusta.

Tiesitkö muuten, että 4Beauty ripsimallisto on suunniteltu Suomessa ja mallisto on varta vasten skandinaaviseen silmän muotoon suunniteltu. Aika huikeaa!Homma pelittää yksinkertaisuudessaan niin, että eyelineriä levitetään 1-2 kerrosta luomelle ja annetaan kuivua hyvin. Itse olen saattanut laittaa alle ensin omalla, tutulla eyelinerillä kerroksen, koska tuon magneettisen linerin pää on huonompi kuin omani. Sitten taivutan omia piikkisuoria ripsiäni hieman ja lisään ripsarin, että ripset pysyvät paremmin ripsien päällä. Kun liner on kuivunut, kiinnitetään ripset siihen ja koska ripsi on jo kiinni silmässä, on alakappaleiden paikoilleen näpsäyttäminen todella helppoa. Minulla ongelman meinasi tuottaa ensin oikean kohdan löytäminen ripselle. Parasta onkin laittaa ensin ulkonurkka kohdalleen ja sitten vasta loppuosa. Sisäkulmaan kun voi sipaista vähän ripsaria, jos ripset eivät yllä sinne asti.


Minulle vakuutettiin 4Beautystä, että homma helpottaa muutaman käyttökerran jälkeen ja tottahan se oli. Parin kerran jälkeen ripset menevät ihan muutamassa minuutissa paikoilleen, jos ei lasketa eyelinerin kuivumisaikaa. Enpä olisi uskonut, että minäkin saan nämä näin näppärästi paikoilleen. Ripset kestävät käytössä hyvänä, kunhan muistat:

-irroittaa magneettipalat toisistaan liu-uttamalla niitä peukalon ja etusormen välissä
- puhdistaa magneetit, jos niihin on kertynyt likaa. Voit tehdä tämän ihan paperilla tai öljyttömällä puhdistusaineella
-säilyttää ne nätisti omassa, magneettipohjaisessa rasiassaan

Näiden muutaman yksinkertaisen jutun avulla ripsien pitäisi kestää lähes viisikymmentä käyttökertaa, ennen kuin magneetit alkavat heiketä liikaa. Pakkauksessa tulee pari ylimääräistä alapalaa, jotta ripsien käyttö ei lakkaisi kun ensimmäinen palanen sattuu menemään hukkaan! Tuo rasian pohja on tosiaan magneettista, joten ripset ja palat pysyvät siinä hyvin kiinni ja rasia on helppo ottaa reissuunkin mukaan. Meillä ei viemärissä ole avoimia reikiä pohjalla, mutta jos sinulla on, kannattaa ne peittää vaikka paperilla, että alapalat eivät tipu viemäriin! Tai no toki siellä on reiät, mutta päällä on sellainen kansi, että sinne ei vahingossa pääse tippumaan mitään.

Kuvissa minulla on ripsistä malli "Milan" , joka ei ole se kaikista näyttävin ripsi, mutta tuo kivaa säihkettä silmiin ja tuuheutta ripsiin. En halunnut överiripsiä, että niitä voisi pitää muuallakin kuin jossain iltariennoissa, joissa käyn ehkä kerran vuodessa :) Pituutta ja tuuheutta on omaan makuun juuri sopivasti, että silmistä tulee näyttävän näköiset. Tosin ylhäältä päin kun katsoo, niin huomaa, että näitä ripsiä pitäisi hieman taivuttaa enemmän kaarelle, koska näyttää olevan irti tuosta luomirajasta noista kohdista, missä ei ole magneettia. Silmät auki tuota ei kuitenkaan huomaa, joten siinäkin mielessä nämä ovat aika anteeksi antavat, vaikka ei ihan menisi täydellisesti paikoilleen!


Kahdessa alemmassa kuvassa ripset ovat minulla ilman muuta silmämeikkiä ja näin saa aikaan suhteellisen luonnollinen lookin.Alemmissa kuvissa olen yhdistänyt ripset festarilookkiin glitterin kanssa ja toimii näinkin oikein hyvin! Tietenkin ihanne olisi omistaa useammat ripset, toiset arkisempiin tilanteisiin ja sitten toiset oikein näyttävät just vaikka festareita tai baarireissuja varten.Ainakin nämä magneettiripset yhdistettynä magneettiseen eyelineriin olivat itselle positiivinen yllätys ja ovatkin keränneet jo kyselyitä, että mitkä ripset nämä ovat. Aion kyllä hankkia uudet sitten joskus, kun näistä aika jättää. Koko valikoiman ripsiä löydät 4Beautyn verkkokaupasta ja heidän sivuiltaan löydät myös käyttöohjeet ja he kyllä vastaavat ystävällisesti jos tulee jotain kysyttävää ripsistä.

Otahan seurantaan muuten mun Instagram, sillä siellä käynnistyy nyt arvonta ripsistä sekä magneettisesta eyelineristä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti