torstai 9. toukokuuta 2019

Uusia tuttavuuksia Madaralta sekä kestosuosikki

 *sisältää mainoslinkkejä

Madara on minulle tuttu luonnonkosmetiikan merkki jo usean vuoden takaa. Itse asiassa varmaan osa ensimmäisiä luonnonkosmetiikan tuotteita, mitä kokeilin, olivat Madaran. Silloin täältä ei saanut kovinkaan laajasti ostettua eri merkkejä, ellei tilannut verkkokaupasta. Nykyisin esimerkiksi Kärkkäisellä on jo tosi laaja luonnonkosmetiikkaosasto, eikä kaikkea tarvitse tilata netistä. Valinnan varaa löytyy siis melko paljon ja myös ihan markettien luonnonkosmetiikan osastot ovat laajentuneet hurjasti!

Madaralla on pari kertaa vuodessa alepäivät, jolloin saa tuotteita tilata hyvällä alella. Tänä vuonna se oli -40% normaaleista hinnoista ja tarjous taisi koskea jopa kaikkia tuotteita tai ainakin lähes kaikkia tuotteita. Tuo ale on hyvä aika tutustua uusiin tuotteisiin, koska kalliita tuotteita ei aina viitsi ostaa sika säkissä-menetelmällä. Itse olen tuon alen ansioista löytänyt monia tuotteita, joita sitten ostan myös täyteen hintaan kun vanha loppuu. Mikäli missasit alet, niin Madaraa näyttää olevan tällä hetkellä hyvässä alessa myös Hyvinvoinnin tavaratalossa.* Siellä näytti olevan myös meidän suosikkia eli pihlajanmarjarasvaa, mitä Madaralta itseltään ei enää saanut tilattua.


Meillä oli Vietnamin reissulla mukana sekä Alga Mariksen SP50 aurinkorasva, että Madaran SP30 rasva ja nyt ostin sitten kesäksi vielä tuon SP20 rasvan. Tuo Madaran kolmekymppinen on selvästi minusta koostumukseltaan paksumpaa kuin tämä pienemmän kertoimen rasva. Molemmissa on miellyttävä tuoksu, kolmekymppisessä sitruunainen ja tässä hieman erilainen. Kokeilin tätä vain hieman kämmenselkään ja ensituntuma oli hyvin levittyvä rasva, joka ei jätä ihoa muumiksi.

Yksi Madaran suosikeistani on tuo CityCC-voide*, joka on siis meikkivoiteen kaltainen tuote. Meikkivoiteen löytäminen luonnonkosmetiikan puolelta oli yllättävän vaikeaa, sillä moni luonnonkosmetiikan voide ei mielestäni ollut tarpeeksi peittävää. Mulla on punoitukseen taipuvainen iho ja siinä on epäpuhtauksia, niin haluaisin voiteen tasoittavan edes jonkin verran ihon väriä. Tässä on juuri sopivasti pigmenttiä omaan makuun. Harmillisesti voiteen sävyjä on vai kaksi; light ja medium. Light menee mun iholla hyvin koko talven ja kesäksi olen vaihtanut tuohon mediumiin, jos on käyty ulkomailla ja iho on normaalia ruskeampi. Joskus olen puolestaan sekoitellut noita kahta keskenään saadakseni välimallin sävyn.


Tuo meikkivoide jättää minusta hiukan kiiltävän tai rasvaisen pinnan, mikä on varsinkin kesäaikaan minusta ihan ok ja iho saakin olla kuulaan näköinen. Jos tykkää mattaisemmasta lopputuloksesta, voi päälle tupsauttaa vaikka puuteria. Mulla on käytössä everyday mineralsin keltainen mineraalipuuteri, jota joskus tupsautan päälle saadakseni himmeämmän lopputuloksen. Tuo purkki on yllättävän riittoisa, vaikka siinä on vain 40ml voidetta. Mulla on sama purkki kestänyt syksystä kevääseen eikä se ole vielä lopussa.


Täysin uusi tuttavuus minulle oli tämä RE:GENE lifting mask* Bongasin tämän suosituimpien tuotteiden joukosta ja siksi innostuin tilaamaan tämän kokeiluun. Kerran olen tätä nyt kokeillut! EN yleensä kyllä millään tuotteella huomaa mitään maata mullistavia tuloksia, mutta tätäkin suositeltiin käytettävän kerran viikossa, joten jatkan testailua.


Toinen uusi tuttavuus olivat nämä Pihjala Dropsit*. Koska se pihlajarasva on ollut tykätty meillä niin siksi halusin kokeilla pihjalaa myös eri muodossa.  Tipoista sanotaan tuotekuvauksessa näin:

"GlowDrops -tipoilla on monta eri käyttötapaa. Niillä voi suojata ihoa seerumin tavoin ennen päivä- tai yövoiteen levitystä, ne voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tuomaan iholle hehkua tai niitä voi taputella kevyesti meikin päälle korostettaviin kohtiin, kuten kulmaluille ja poskipäille. Voit myös tipauttaa muutaman tipan käsi- tai jalkavoiteen joukkoon lisäkosteutta ja ravinteita tuomaan."


Kuvaus pitää yhden käyttökerran jälkeen paikkansa, sillä näille tulee kasvoille sellainen hehku ja mietin itsekin, että näillä saa laitettua vaikka normaalin meikin päälle hehkua, jos siltä tuntuu. Eli kosteutuksen lisäksi voi myös käyttää osana meikkiä. Mikäs sen kätevämpää! Joskus on ihana meikata sellainen kuulas ja kosteutetun näköinen iho, joten tämä on siihen loistotuote!


Tällaisia tuotteita löytyi tällä kertaa mukaan alennuksesta. Jos kiinnostus Madaraa kohtaan heräsi niin kannattaa ehdottomasti tsekata tuo Hyvinvoinnin tavaratalo, sillä siellä näytti olevan 5.5.-13.5. jotkut alepäivät, joten muidenkin merkkien tuotteita löytyy hyvällä alennuksella :) Esimerkiksi aurinkorasvoja näytti olevan, niitähän toivottavasti kohta tarvitsee!


Onko sulle joku näistä Madaran tuotteista entuudestaan tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti