keskiviikko 1. elokuuta 2018

Jumppavaatteet tytölle

Viime syksynä kirjoittelin blogiin lasten harrastemietteistä . Aava on tosiaan kulki koko vuoden nyt tuolla Born to move-tunneilla ja tykkäsi tosi paljon! Ei sillä, olisin itsekin tykännyt kun vetäjät ovat niin huippua porukkaa :) Viime vuonna Aava jäi jonotuslistalle paikalliseen tanssiopistoon ja tänä vuonna yllätyin positiivisesti kun haun auetessa soitin sinne ja Aavalle oli varattu automaattisesti paikka ryhmään jonotuslistan perusteella. Ilmeisesti pääsy on kuitenkin vielä siitä kiinni, vaihtaako tarpeeksi ihmisiä isompien ryhmään tai lopettaako porukkaa, että tilalle mahtuisi uutta. Varasin kuitenkin paikan tuonne samaan ryhmään kuin viime vuonnakin, että on joku kiva harrastus Aavalla.


Tanssi on sellainen harrastus, mitä itsekin tykkäisin harrastaa, joten kiva jos Aavakin on siitä kiinnostunut. Se on kuitenkin helppo harrastus kun sitä on kerran viikossa alle tunnin ajan. Syksyllä ostettiin Aavalle yhdet jumppavaatteet ja itse olen sitten ommellut vähän muutakin. Pari paitaa tein tällä samalla kaavalla ja molempiin laitoin tanssi-aiheiset silityskuvat. Toisesta ei valitettavasti ole kuvaa!


Mieluiset housut löytyi aikuisten kirpparilta bongatuista jumppatrikoista, jotka pienensin Aavan kokoon. Hintaa tuli parisen euroa ja väri on ihana! Noihin on helppo yhdistää melkein mitä tahansa väriä.


Ja harrastuksista vielä sen verran, että Veetillekin löytyi sattuman kaupalla ihan mieleinen harrastus, kun koululla alkoi ilmainen shakkikerho, joka oli aina torstaisin. Veeti kulki siellä sitten viime lukukauden. Tosin parin kerran kysyi, että pitääkö sinne vielä mennä kun hän jo osaa pelata :D


Kesäksi Aava ilmoitettiin yleisurheilukerhoon ja sekin on ollut mieleinen. Se on pari kertaa viikossa ja harmillisesti reissun vuoksi jäi heti ensimmäiset viikot käymättä. Aava lähti tuonnekin niin reippaasti, vaikka ei suunnilleen tiennyt, että mitä siellä tehdään eikä samassa ryhmässä ole entuudestaan tuttuja lapsia kun muut ovat joko vanhempien tai nuorempien ryhmässä. Ihana, että on noin ennakkoluuloton ja innostunut kaikesta uudesta ihan lajista riippumatta! Viia ei ole vielä harrastanut mitään, mutta vähän kateellisena aina puhuu Aavan harrastuksista, joten ehkä Viiakin pääsee vaikka perheliikuntaan ensi kaudeksi jos haluaa mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti