keskiviikko 13. kesäkuuta 2018

Olohuoneen uusi senkki

Muutama viikko sitten ostettiin meidän olkkariin ihana, uusi senkki! Meillä on ollut tuossa tosi pitkään parhaat päivänsä nähneet Ikean Malmit ja niissä kun oli säilytetty kirjoja niin pohjat olivat vähän hajonneet. Haluttiin päästä niistä eroon ja saada tilalle joku sirompi vaihtoehto. Myös sähköpiano siirtyi makkariin ja sille löytyikin sieltä sopiva paikka.


Tämä senkki löytyi vahingossa Sotkasta, kun olimme sohvaostoksilla. Siellä oli helatorstain aikoihin koko myymälä lähes puoleen hintaan ja iskin silmäni tähän Oslo  -senkkiin. Jätin ajatuksen hautomaan, koska me ei sinänsä oltu oikeastaan edes katseltu vielä vakavasti uutta senkkiä. Olisin ehkä halunnut tuohon jonkun hauskan vanhemman aikakauden senkin, mutta koska sellaisia hyväkuntoisena ei paljoakaan liiku, tuntui tämä ihan hyvältä vaihtoehdolta. Lisäksi hintalapussa roikkuva -50% alelappu saattoi myös vauhdittaa päätöstä.


Mittojen puolesta tämä sopi hyvin tilaan, joten kun menin yhdessä miehen kanssa katsomaan sohvaa niin ostettiin tämäkin. Meillä on pakko olla olkkarissa jonkin verran säilytystilaa, koska haluan että mun käsityöt ja padit sun muut saa jonnekin piiloon. Vanhat lipastot menivät näppärästi porukoiden mökille vaatesäilytykseksi niin ei tarvinut kaatopaikalle viedä!


Tässä senkissä tuo pieni ripaus tammen sävyä tuo vähän lämpöä muuten valkoiseen sisustukseen ja se olikin ehkä se juju mihin tässä ihastuin. Tarkoitus olisi joskus (kymmenen) vuoden sisällä saada tauluhyllyjen sisältöäkin uusittua. Olen suunnitellut vuosia tilaavani tauluja ja teettäväni kuvia vaan samat tavara samassa järjestyksessä siinä lojuu vuodesta toiseen. Nyt sain itseäni niskasta kiinni sen verran, että teetin kuvakirjoja. Tai oikeastaan sain kaikki tehtyä valmiiksi, mutta en raskinut tilata kaikkia kerralla, koska yhdelle kirjalle tuli yli 40e hintaa! Jos seuraavaksi sitten teettäisin Viiasta edes yksivuotiskuvat...


En malttaisi odottaa, että saadaan myös uusi sohva joskus reissun jälkeen paikoilleen! Seuraava isompi ostos tulee varmaan olemaan olkkarin matto, mutta en tunnu löytävän mitään kaunista mattoa, jonka hinta olisi järkevä. Haluaisin kuitenkin sellaisen, mitä jaksaisi katsella sitten taas pidemmän aikaa.Onko teillä sisustushankintoja edessä? Tai haaveita?

2 kommenttia:

  1. Teillä on niin kivan näköinen ja selkeä sisustus! Toi senkki on aivan ihana! <3 Meillä on muuten käynyt kaikkien Ikean lipastojen kanssa samalla tavalla, että pohja on mennyt mutkalle ja pois uristaan. Tosi ärsyttävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Itse välillä kipuilen sen kanssa että en osaa kamalasti sisustaa ja haluaisin osata tuoda enemmän vielä sellaista lämpöä sisustukseen. Sitä tulikin taas vähän tuosta senkistä ja se onkin ihanan siro malmiim verrattuna! Pakko silti sanoa että paremmin nuo Ikealaiset kesti kuin esim Jyskin vastaavat.

      Poista