tiistai 6. syyskuuta 2016

Elloksella tuotteita puoleen hintaan

Pohdin hetki sitten vuorellisen kurahaalarin ostoa Ellokselta. Tarkoitus oli tilata se seuraavana päivänä, kun postauksen julkaisin ja kas kehveli, olivat yön aikana menneet loppumaan Viian koossa! Nyt sitten odottelen, että josko niitä tulisi vielä lisää ennen talvea. En raskinut kerralla tilata kummallekin tytölle, joten Aavalle ajattelin ostaa sitten lähempänä talvea oman haalarin. Nyt kuitenkin sähköpostiin kilahti sen verran loistotarjous Ellokselle, että menin saman tien katsomaan, josko haalareita löytyisi vielä. Yllättäen Viialle kaavailemastani pisarahaalarista oli enää suuria kokoa jäljellä, joten tilasin Aavalle hieman erivärisen haalarin. Elloksen -50% alekoodi toimi näihin Elloksen omiin haalareihin, joten hintaa tuli  n.32e ja tähän ei tullut edes posteja päälle. Että jos olette isoja kokoja vailla, niin halvalla lähtee! Tosin en kurkannut, että mikä oli tilanne muiden kuosien osalta kokojen suhteen. EDIT: pieniä kokoja oli päivitetty eilen saldoille, joten Viiallekin lähti alkuperäisen suunnitelman mukainen haalari tilaukseen.

Onhan tämä tämmöistä tarjoushaukkailua tämä lasten ulkovaatteiden ostaminen, mutta tässäkin tuli yli 30e säästöä siihen nähden, että olisin tilannut haalarin vaikkapa eilen. Aavalle otin näistä koon 110cm, jonka uskon menevän sitten hyvin myös keväällä.

Alekoodilla 345422 saat -40% kalleimmasta tuotteesta ja koodilla 345418 -50% kalleimmasta tuotteesta sekä ilmaiset postit. Tarjous ei koske tällä kertaa merkkituotteita (mikä on suuri harmi, koska mulla on Veetille ne talvikengät ostamatta....).

*sis mainoslinkkejä

1 kommentti:

  1. Hei! Kiitos kivasta blogista, liityn seuraajakuntaan, muutenkin kuin tarjoushaukkailun hengessä :) Meillä on 4v.poika, ja just ensi maanantaina on pakko mennä ostamaan uusia paitoja, niin on hihat käyneet yhtäkkiä lyhyeksi!

    VastaaPoista