keskiviikko 10. elokuuta 2011

Me&I uusi mallisto

Sovinpa toiset Me&I-kutsut elokuun viimeiselle viikolle kun olen vielä kotona Veetin kanssa. Nyt  näytti uusi mallisto tulleen nettisivuille ja kyllähän tuolta muutama tilattava vaate löytyikin. Mielestäni ehkä kivempi kuin se kevään mallisto. Pari pitkähihaista tulee ainakin tilattua. En ole vielä osannut päättää, että bodeja vai tavallisia pitkähihaisia. Bodyt olisivat kivempia talvella, että ei vahingossakaan selkä ole paljaana, mutta toisaalta niitä on vaikea pukea tuolle meidän sähikäiselle päälle, kun ei se ole hetkeäkään aloillaan. Minkä ikäisenä teillä on siirrytty tavallisiin paitoihin?

Tässä muutama oma lemppari mallistosta:
Tämä voisi ainakin kotiutua meille! Ihanan pirtsakat värit.


Näiden väristä en tykkään, mutta pyllyssä on aivan ihana tassunkuva!Nämä himottaisi myös niin malliltaan kuin väriltään ja tuo pöllö on kivempi kuin viime malliston ankka.

Miltä näyttää sinusta, piditkö uudesta mallistosta ja onko teille tulossa näitä?

5 kommenttia:

 1. Meillä Eino käytti kyllä 2-vuotiaaksi asti bodyjä, kun oli sen verran pieni, että 92 cm mahtui niin pitkään. :) Mun suosikki tuosta mallistosta oli se pupu-paita, nuo pöllöt oli kyllä kans kivoja. Se vauvojen mallisto oli aika kauhea, en tykännyt taaskaan niistä CB-malliston vaatteista... Eikä (onneksi) äitien mallistokaan oikein iskenyt.
  - Maj-

  VastaaPoista
 2. Meillä Veetillä nyt jo osassa vaatteista 86cm ja tosiaan kun se nappien laitto on melkeen mahdottomuus kun ei se pysy yhtään paikoillaan! Mä en tykännyt viime malliston naisten vaatteista, enkä kyllä tänkään malliston. Tuohon hintaan pitäs olla jo tosi ihana vaate, että itelleni ostaisin. Jotenkin nuo ei vaan yhtään iske.

  VastaaPoista
 3. Mallistoon en tämän enepää oo tutustunut :) Mutta eiköhän tuo pöllöbody ja -housut pidä tilata... Äiti ainakin tykkää :) Bodien käyttöongelmaa on täälläkin, kun hirveet hepulit otetaan yleensäkin vaatteita pukiessa. Sekasin ollaan nyt käytetty kumpiakin.. Ulos lähtiessä paitaa vaan koittaa tunkea sitten housuihin, että pysys paremmin. Oonkin koittanu katella vähän pidemmän mallisia paitoja.

  VastaaPoista
 4. Minä olen ollut jo kaksilla kutsuilla tätä uutta mallistoa ihastelemassa ja kolmannetkin on vielä ensi viikolla! :D Olen tilannut itselleni nämä http://www.meandi.se/fi/tuotteet/105/112505.aspx
  aivan ihanat mustat "farkkulegginsit", farkun näköiset mutta niiin kevyet ja ihanat jalassa, suosittelen kokeilemaan!!! =) Lisäksi tilasin tämän http://www.meandi.se/fi/tuotteet/105/112504.aspx . Jospa seuraavilta kutsuilta löytyis pojallekin jotain... ;)

  VastaaPoista
 5. Noi ois varmasti ihanat jalassa, mutta oon ihan varma, että lahje ois mulle lyhyt. Yleensä aina käy niin jos löydän jotkut kivat housut. Mulle ei oikeen iskenyt omaan silmään mikään noista naisten vaatteista, mutta lasten kylläkin :) Yogapantsit on ainoat, mitkä voisin ottaa, mutta voi olla että en Veetin vaatteiden jälkeen raski enää tilata :)

  VastaaPoista