perjantai 19. elokuuta 2011

Apinapaita

Ompeluinnostus jatkui ja käsittelyyn pääsi joskus talvella huutonetistä tilaamani apinakangas. Oli siellä jonkin verran nettikauppoja halvempaa :) Äkkiseltään en saanut  mistään raglanhihaisen paidan kaavoja sopivassa koossa, joten otin Ottobresta kaavan koossa 92cm ja ompelin sitä vain reilusti sisään :)) Saa nähdä kuin tyhmältä lopputulos näyttää Veetin päällä...

 Ompelin ekaa kertaa myös kauluksen tuolla lailla, että resori ommellaan vain oikeat puolet vastakkain ja se on siinä. Ei edes lerputa tuo vaan ihan siistiltä näyttää. Ja applikoinnin apinan kiinnitys onnistui kerrankin! Valkoinen velour oli paljon huonompaa jälkeä, mutta tuon ruskean kolitsin ompelu onnistui omasta mielestä tosi hyvin! Voikohan materiaalilla olla vaikutusta? Tästä kuvakulmasta apina tosin näyttää jotenkin alakuloiselta tai mietteliäältä.

Tässä lähiaikana on valmistunut myös miesten sukat. Näitä ajattelin eka lahjaksi, mutta päädyin siihen, että kyseisellä henkilöllä ei ole tarvetta näin pitkille sukille tai ehkä villasukille ylipäätänsä. Ei kukaan tarvisi miesten sukkia koossa n. 42-43? Voisin johonkin hintaan luopua näistä, että ei jää pölyttymään kaappiin.

Ohje: Novita
Lanka: Novita Nalle
Koko: 42-43
Puikot: 2,5mm
Kulutus: 140gLoppuun vielä piristykseksi kuva Veetistä kaahaamassa taaperokärryllä :) Kuvasta näkee kyllä, kuinka hauskaa puuhaa tuo on ja kuinka kovaa vauhtia kärryllä kaahataan!
2 kommenttia:

  1. Veetillä on niin kova vauhti päällä, että kohta saatte hommata suojakypärän :)

    Isotäti-Tuula

    Huom! Haluan pipon, eli osallistun arvontaan

    VastaaPoista
  2. Minä tarviisin raglanhihaisen paidan kaavan. Paljonko pyytäisit, jos kopioisit mulle kaavastasi ja lähettäisit? Tein nimittäin yhden paidan sit normihihoilla eikä oo yhtä hieno kun olisi ollut nuilla hihoilla =(

    VastaaPoista