sunnuntai 30. syyskuuta 2018

Sovituksessa Kuling vuorellinen kurahaalari

 *sisältää mainoslinkkejä

Vuorellinen kurahaalari on ollut meidän loskakelien luottovaate jo vuosia. Yleensä ollaan suosittu Elloksen kurahaalareita, joita meillä on ollut melko montaa eri kuosia. Ensimmäisen ostin Veetille aikoinaan kirpparilta ja sen jälkeen ollaan joka vuodelle hankittu jonkin sortin vuorellinen kurahaalari ja muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta ne ovat olleet juurikin näitä Elloksen haalareita. Tälle vuodelle oli aika kivat kuosit!Meille ei kuitenkaan tänä vuonna tullut näitä haalareita,  koska satuin bongaamaan hyvässä alessa Kulingin vastaavat. Mietin muutenkin Aavalle kaksiosaista settiä ja samalta merkiltä löytyi sellainenkin. Viialle valitsin tämän Kuling Douglas sadehaalarin, josta Viialla päällä koko 98/104cm. Nämä sadeastut tuntuvat olevan reilua kokoa, toisin kuin vaikkapa Aavan toppatakki


Haalari on just passeli Viialle, mutta kasvunvara riittää hyvin koko talveksi. Ehkä jopa ensi syksyksi?


Elloksen kurahaalarit ovat usein kuosillisia, niin kiva saada välillä tällainen vähän hillitympi versio. Tosin kaikista paras olisi kun olisi tuollainen yksivärinen violetti! En tiedä miksi kuravaatteista usein tehdään kuosillisia?


Mielelläni kuulisin kokemuksia tästä haalarista, että miten on kestänyt käytössä? Meillä nuo Elloksen haalarit ovat olleet aika varmoja ja kestäneet meiltä yleensä seuraavallekin käyttäjälle ehjänä.Aavalle ostin tämän Ottava sadepuvun koossa 122/128. Aava oli juuri neuvolassa 120cm ja tämä oli vielä aika reilu, mutta kuitenkin pidettävissä. Edellinen koko oli kuitenkin 110/116, jonka pelkäsin jäävän lyhyeksi. Tässä on aika näppärän oloinen tuo housuosa, kun siinä on tuo liivimallinen yläosa, joka lämmittää vielä takin lisäksikin! Meillä näytä on käytetty pikkupakkasille asti ja ihan parhaimmillaan ovat kevään loskakeleillä kun keli alkaa mennä plussan puolelle, mutta maa on täynnä loskaa ja kuraa! Ei tartte sitten erikseen pukea enää kuriksia toppavaatteiden päälle.

Toivotaan, että nämä ovat nyt hyvät ja jos eivät ole niin siirrymme ensi vuonna takaisin sitten Elloksen versiohin. Jos kuravaatteet on vielä hankkimatta, niin Lekmerillä näyttää olevan paljon sadevaatteita yli -30% alennuksella! Ja jos toppavaatteet puuttuvat niin nekin näyttävät ainakin tältä samalta Kuling-merkiltä olevan alessa.

4 kommenttia:

 1. heippa!
  Muistatko ollenkaan minkä pituinen Viia oli kun tuon haalarin 98/104 ostit? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, aika lailla tasan 98 ja haalari meni meillä vielä keväällä 👍

   Poista
 2. Moi, Saako tuota Kulingin haalaria kiristettyä vyötäröltä? Olen tykännyt Elloksen sadehaalareissa juuri siitä kiristysmahdollisuudesta ja nyt mietin Kulingin tilaamista, mutta mietityttää hukkuuko meidän pienikokoinen poika haalariin, jos ei saa kiristettyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei saa sen enempää mitä siinä on takana se kuminauha. Meillähän Viia on tosi laiha ja ei tämän kanssa oo kyllä ollut koskaan ongelmaa :)

   Poista