sunnuntai 23. syyskuuta 2018

Työhuoneen päivitys

Kesän aikana uudistimme hieman meidän työhuone/vierashuone-comboa. Tähän asti huoneessa on ollut vuodesohva vieraita varten, mutta suurimman osan ajasta se keräsi vain valtavan määrän romua päälleen eikä siinä oikeastaan kukaan koskaan istunut. Päätettiin pistää se kiertoon ja hommata tilalle vaatehuoneessa säilytettävä ilmapatja vieraita varten. Sohvan paikalle laitettiin pieni työpöytä, että saatiin toiselle pöydälle enemmän tilaa mun ompelujutuille ja nyt ne ei pöllyytä koko ajan läppärin päälle kangaspölyä.


Niinpä me päädyttiin laittamaan huoneeseen kaksi erillistä työpistettä, jossa toisessa on kaikki mun ompelujutut ja toisella pöydällä tietokone ja siihen liittyvät koneet kuten mun kalvoleikkuri ja tarratulostin. Nyt kun läppäri siirtyi toiselle pöydälle, mahtuvat kaikki mun koneet niin, että jokaisen eteen saa tuolin eikä tarvitse ommella ihmeellisessä asennossa.


Pöydän alle mahtuu vielä kivasti iso pussukka epämääräisiä projekteja varten ja muuten vaan epämääräisten kankaiden säilytyspaikaksi.


Työpisteen yläpuolelle jäivät jo huoneessa aiemmin olleet ritiläverkot. Työpöytä tehtiin "itse" hankkimalla Ikealta siihen pukkijalat ja tuo levy teetettiin paikallisessa Palvelumakasiinissa, mistä myös meidän keittiön pöytälevy on. Hintaa pöydälle tuli alle satanen. Halvemmalla olisi tietysti saanut Ikean valmiin pöydän, mutta ne eivät valitettavasti sopineet meidän mittoihin, joten teettäminen oli järkevämpi vaihtoehto. Samalla teetettiin reikä levyyn johtoja varten.


Päädyin myös päällystämään toisen tuollaisen peltitörpön tapetinjämillä niin sain myös tuolle pöydälle kynäpurkin, joka sopii kivasti sisustukseen. Vanhan roosan värinen pahvilaatikko on Ikeasta myös ja siellä säilytän yrityksen kuittivihkoa ja muita kuitteja ja vastaavia.


Ritilän alalaidassa on todella tyylikkäästi maksamista odottavat laskut :D No ovathan ne sentään mustavalkoisia!


Aavakin piirsi äidille kuvan Pikku Lapanen-kummittelee kirjasta ja nyt mulla on kummituksia työhuoneen koristeena.


Tämä nykyinen järjestys on ollut oikein toimiva, kun tilaa kaikille toiminnoille on aiempaa enemmän. Lisäksi lasten synttäreiden aikana tuli testattua myös se vierashuonepuoli ja hyvin mahtui tuohon pöytien väliin myös ilmapatja eli kyllä ne vieraatkin tuonne mahtuvat, vaikka sohva poistettiinkin! Jotenkin huone on helpompi pitää nyt siistimpänä, vaikka tahtoohan sitä rojua kertyä silti. Onneksi ne kuitenkin yleensä kertyvät tuonne mun ompelupöydän puolelle, joka ei niin näy olohuoneeseen asti...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti