keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Reima Stavanger ja takkirakkaus

 *postaus sisältää mainoslinkkejä

 Meillä on Aavalla ensimmäistä kertaa ensi talveksi hommattu Reiman Stavanger*-haalari. Olen lukenut tästä paljon hyvää ja tekniset tiedot ainakin ovat huiput, sillä vesipilarikin on 12 000! Meillä aiemmin olleissa haalareissa se on ollut korkeimmillaan 10 000. Haalari on myös voittanut jonkun testinkin "Foreldre & Barn –lehden testivoittaja 2016 .Erittäin vedenpitävä ja kestävin kymmenestä testihaalarista”. Odotukset ovat siis melko korkealla tämän haalarin suhteen!


Onnistuin ostamaan tämän jo viime vuonna Black fridayn alesta Sportamorelta puoleen hintaan ja kokoarviokin meni melko hyvin nappiin. Koko on 128cm ja Aavalla on pituutta 120cm tällä hetkellä.Väri on oikeasti enemmän luumun violetti, vaikka ruudulla näyttää enemmän kirkkaan violetilta!


Hihoissa on vähiten kasvunvaraa, kuten meillä Reiman (ja melkein minkä tahansa merkin!) vaatteissa yleensä. Lahkeissa puolestaan oli enemmänkin kasvunvaraa, vaikka meidän lapsilla riittää näitä raajoja vaikka muille jakaa. Ehkä koko 122cm olisi myös voinut mennä, mutta en tiedä olisiko siinä jäänyt hihat jo lyhyeksi.


Tässä haalarissa yksi ihanin asia on tuo todella muhkea karva hupussa! Joskus nuo karvat ovat ihan onnettomia ja rumia, mutta tässä ei. Suojaa varmsati hyvin tuulelta ja tuiskulta.


Haalarissa on selässä kiristysmahdollisuus ja selvästi sitä saa kiristää reilumminkin talvea ajatellen, mitä nyt äkkiseltään kiristettiin. Kaikin puolin vaikuttaa laadukkaalta haalarilta, toivottavasti onkin! Meillä ei ole tainnut olla Reimalta koskaan talvihaalaria, ainoastaan yksi välikausihaalari ja paaaaljon takkeja ja housuja :D
Meillä mennään varmaan pääsääntöisesti tänä vuonna haalarilla vielä ja ensi vuonna ajattelin sitten panostaa takkiin ja housuihin. Ostin kuitenkin Aavalle myös takin, jossa on tekniset ominaisuudet, mutta sellaisen pienemmän budjetin version. Sitä voi sitten pitää varalta, jos haalari on vaikka pesussa. Löysin ehkä ihanimman talvitakin Aavalle Kulingilta! Sain tämän vielä niin edulliseen neljänkympin hintaan, että en voinut vastustaa kiusausta. Varsinkin kun tässä on tosiaan myös ne tekniset ominaisuudet.  Takki on Kuling Solitude ja sitä myydään vähän väliä Lekmerillä alennuksella. Nytkin näytti olevan -20% alessa, jos takille on tarvetta.


Takki on pidempi parkamallinen, mutta takana on kiristys, joka tekee siitä vähän enemmän tyttömäisen ja lisäksi helmassa on ihanat frillat! Arvoin kuvista, että tekeeköhän nuo frillat leikkimisestä hankalaa, mutta ne ovat ihan ohutta kangasta, joten eivät kyllä ole tiellä ja pituus ilman noita ei ole kuitenkaan liian pitkä.

Kokona tässä on myös 128cm ja tämä olikin aika naftia mitoitusta ja kaikista paras todella hoikalle lapselle. Aavallekin tämä menee, mutta selvästi malli on suunniteltu vielä kapeammalle lapselle, joille tämä ei ole varmasti säkki. Kuvista huomaa, että tässäkään ei ole hihoissa mitenkään erityisen paljon kasvunvaraa, joten seuraava kokokaan ei varmasti olisi ollut jättisuuri. Näillä vaatteilla sekä Reiman toppahousuilla mennään tämä talvi. Pipo olisi vielä mietinnässä ja olen harkinnut joko Metsolan harmaata merinopipoa tai Superyellowin pipoa. Muitakin lämpimiä merinopipoja saa ehdottaa, jos tiedätte jonkun mallin ja värin joka sopisi näihin kumpaankin!Mitkä merkit te muiden pitkäkätisten lasten vanhemmat olette kokeneet parhaiksi? Kun aina tuntuu, että merkissä kuin merkissä se hiha jää ensimmäisenä lyhyeksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti