tiistai 11. syyskuuta 2018

Ihanin välikausitakki Molo kids Carole!

Aavalla on tänä vuonna ensimmäistä kertaa välikausitakkina Molo kidsin Carole-malli. Moloon meillä on luotettu ulkovaatemerkkinä jo siitä asti kun Veeti taisi olla kahden vai kolmen vuoden ikäinen, mutta pääasiassa meillä on ollut toppahaalareita. Olen huomannut, että näissä vaatteissa laatu on ollut todella hyvä ja mitoitus aika sopiva meidän lapsille. Ainoastaan kolme vuotta sitten meillä ollut Molon Girly rainbow -haalari tuotti pettymyksen eikä selvinnyt kovin hyvänä talvesta, toisin kuin kaikki muut haalarit. En tiedä mikä maanantaikappale tuosta sattui.Välikausivaatteista meillä on ollut Aavalla takki pari vuotta sitten ja Viialla softshell-haalari samana vuonna. Tuo perhostakki  onkin ollut yksi mun kaikkien aikojen ulkovaatesuosikeista ja harmitti tosi paljon kun se jäi pieneksi. Malli tosin tuossa Hoplassa ei ole ehkä mikään lemppari. Tänä vuonna tytöillä on ollut tosi kovalla käytöllä myös Molon Waiton-tuulitakit, joista löydät sovituskuvia täältä ja täältä. En tiedä pärjäisinkö enää ilman tuulitakkeja enää varsinkaan Suomen kesää! Ne ovat kevyet, vedenpitävät ja suojaavat tuulelta viileinä kesäilmoina. Menevät myös pieneen tilaan. Nuo ovat olleet tähän asti meillä käytössä myös hoidossa kun lämpötila on pysynyt aika lailla viidentoista paremmalla puolella. Voisi kai sanoa, että meillä on jo ihan hyvin kokemusta tämän merkin tuotteista, joten voin rehellisesti suositella pitkällä kokemuksella.


Aavalle tilasin Molon omasta alesta kesällä tämän ihanan marjapuuron värisen välikausitakin. Malli on Carole ja koko on 128cm. Aava on ehkä sen 120cm pitkä ja takki on just eikä melkein. Seuraavakin koko olisi voinut mennä, mutta meneepä tämä nyt ainakin syksyn. Hihat ovat jääneet jotenkin ruttuun, joten näyttävät lyhyemmiltä kuin ovatkaan.


Tykkään takin mallista hurjasti! Se on kaunis, mutta kuitenkin suojaa pyllyä hyvin eikä ole niin pitkä, että haittaisi leikkejä. Ominaisuudet ovat kohdillaan ja vesipilari on 5000, joka kestää ihan hyvin sadettakin.


Koska takki on kauniin mallinen niin sitä voi käyttää mielellään myös kauppareissuilla, eikä meillä olekaan Aavalle erikseen mitään "parempaa takkia" niin kuin aiempina vuosina on yleensä ollut. Samasta alesta tilasin Aavalle myös samaa kokoa olevat välikausihousut, niistä meillä ei muuten ole mitään kokemusta! Toivottavasti pysyvät hyvänä. Housuissa oli huomattavasti reilummin kasvunvaraa kuin takissa, vaikka Aava onkin pitkäjalkainen. Normaaliraajaiselle lapselle suosittelen housuista sitä kokoa mikä pituus on! Takeissa saa ottaa kokoa isomman, varsinkin jos on pitkäkätinen lapsi. Hihat näissä jää meillä aina ensimmäisenä lyhyeksi.

Mitä teillä on tykätty Molon vaatteista vai onko merkki teille vielä sellainen, että ette ole testanneet?

2 kommenttia:

 1. Onpa kyllä tosi kaunis takki ja just hyvän mittainen. Mua välillä niin ärsyttää,kun "pitää" ostaa erikseen kauppatakki. Tosi käytännöllinen tuollainen joka menee myös parempana takkina!
  Meillä on Mololta ollut parit talvitakit käytössä,olivat kyllä tosi hyvät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut yleensä aina joku halppistakki parempana, mutta viehän se naulakossakin vähemmän tilaa kun ei ole kuin yksi takki. Tai no on niitä myös softshell :D

   Poista