keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Huutokauppa Hope:n hyväksi

Hope  on yhdistys, joka yrittää taata eri tuloluokista tuleville lapsille tasa-arvoisemmat lähtökohdat elämään. Konkreettisesti tämä tarkoittaa sitä, että Hopen kautta kiertää isot määrät vaate- ja tavaralahjoituksia perheille, jotka apua tarvitsevat. Vuosia sitten olin ompeluleirillä, jossa ommeltiin Hopen Oulun yhdistykselle vaatteita jaettavaksi niitä eteenpäin. Tällä kertaa olen mukana tempauksessa, jossa Hopen hyväksi on järjestetty huutokauppa, jonka tuotto menee suoraan Hopen toimintaan.



Huutokauppa toteutetaan facebookin ryhmässä  Hope huutokauppa 5.10.2018 ja itse huutokauppa käydään tänä perjantaina. Ryhmässä on tarjolla erilaisia käsityöläisten tuotteita, joita voit huutaa itsellesi ja lahjoittaa samalla tuoton hyvään toimintaan. Saat siis kauniin tuotteen lisäksi myös hyvää mieltä lahjoittamalla. Me tuotteiden tekijät maksamme postikulut tuotteista, muu tuotto menee suoraan Hopelle.


Ryhmä on jo auki ja sinne pääsee jo nyt ihastelemaan kaupan olevia tuotteita. Tässä kuvakaappauksia muutamista kansioista, että mitä herkkuja siellä onkaan tarjolla. Lastenvaatteiden lisäksi vaatteita on myös miehille ja naisille, sekä erilaisia laukkuja ja pussukoita sekä muita kodin tuotteita on tarjolla. Minulta huutokaupassa on okranvärinen merinovillamyssy vauvalle noin 35-40cm koossa. Teethän sinäkin hyvää ja käy huutamassa jotain näistä itsellesi, niin saadaan pottia kasvatettua!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti