sunnuntai 14. lokakuuta 2018

Tilauksesta merinovillaisia asusteita

Olen monta vuotta sitten hullaantunut itse merinovillaan, koska se nyt on vain niin huippu materiaali kaikessa kutittamattomuudessaan! Sen lisäksi, että se on pehmeää, se siirtää kosteutta iholta ja pitää sen kuivana ja lämpimänä. Siksi olen halunnut ottaa myyntiin pienissä määrin myös tilauksesta tehtäviä merinoasusteita, jotta tekin pääsette nauttimaan tästä materiaalista. Olen neulonut jonkin verran tilauksesta myyntiin merinovillaisia vauvanmyssyjä, joiden lankana on Dropsin pehmeä merinovilla, joka ei kutita vauvaa vaikka myssyn laittaisi suoraan pienen ihoa vasten ilman kypärämyssyä. Näitä voi tilata hintaan 29e sisältäen postikulut. Saa myös tupsuttomana tai lankatupsulla samasta langasta kuin pipo tai vaikka kahdella tupsulla, jolloin syntyy söpö "nallelakki".


Neulottujen asusteiden lisäksi saa tilattua myös 100%:sta merinovillaa olevia asusteita! Alla esimerkkejä tuotteista eli kierrapanta joka on sama malli kuin trikoossa. Hinta 20e sisältäen postikulut. Sopii kivasti vaikka ponnaripäiviin, kun pipo ei istu kivasti ponnarin päälle. Saatavilla niin lapsille kuin aikuisille.


Tässä sama kierrepanta Aavan päässä violettina. Varastosta löytyy valmiina aikuisten koossa  fuksia ja vähän tummempi violetti jos joku on niistä kiinnostunut. Niitä värejä on vain yhdet kappaleet olemassa eikä lisää ole niitä värejä tulossa. Tilauksesta saa kyllä esimerkiksi vaaleanpunaista ja mustaa ja violettiakin.


Lisäksi saa tuubia aikuisten ja lasten koossa hintaan 25e sis pkt. Pipoa saa kahta mallia eli perinteistä mallia ja sen hinta on 25e ilman tupsua ja 30e tupsulla. Kaikki hinnat sisältävät tosiaan postikulut jo valmiiksi :)


Alla sovituskuvaa tuosta perinteisestä mallista. Tämä vaaleanpunainen on melko täydellinen soft pink!Pipon voi tilata myös taitteellisena, jolloin se on lämpimämpi kun korvan päälle tulee neljä kerrosta merinoa :) Hinta taitteellisella 30e ilman tupsua ja  35e tupsun kanssa.


Ja tässä vielä sovituskuvaa tuosta taitteellisesta versiosta. Tupsuja on olemassa musta, valkoinen, harmaa ja pieni erä näitä ruskeita toistaiseksi. Merinoita on musta, okra, vaaleanpunainen sekä tämä violetti. Kankaita rajoitettu määrä, joten jos haluat saada omasi niin tee tilaus heti!Asusteet teen tilauksesta mittojen mukaan ja tilauksen voi tehdä vaikkapa spostilla osoitteeseen nauravanappi@gmail.com tai sitten instan ja facebookin viestilaatikon kautta :)

1 kommentti:

  1. Niin totta, merinovilla on minunkin lempimateriaali. Koukulla juuri vauvanpeitto ja pipo. Itse käytän melkein pelkästään merinoa treenivaatteena ja onpa myös kauluspaita ja mekko merinovillaa. Siitä on moneksi!

    VastaaPoista