tiistai 16. helmikuuta 2016

Sisustukseen sopivia ulkovaatteita

Monelleko teistä lukijoista lasten ulkovaatemerkki MioMao on tuttu? Itse törmäsin ensimmäistä kertaa tähän merkkiin varmaan silloin kun se oli aika vasta perustettu. Facebookissa törmäsin kaverini päivitykseen, jossa oli lasten välikausihaalari, jonka kuosi oli niin mun näköinen! Haalari oli tämä ihana siksak-kuosinen, joka olikin MioMaon ensimmäinen tuote. Sisustukseen sopiva haalari, se oli yrityksen idea mistä kaikki lähti liikkeelle. Se, että vaatteet voisi huoletta jättää naulakkoon ja ne olisivat osa sisustusta. Siinä yritys on kyllä onnistunut. Mietin silloin tuon haalarin ostoa, mutta en uskaltanut ostaa kuitenkaan valkopohjaista haalaria.


"MioMao Clothing on Helsinkiläinen yritys, joka suunnittelee lasten ulkovaatetusta 2-8 vuotialle lapsille.
MioMao Clothing kantaa myös vastuuta tuotteiden eettisestä valmistusprosessista. Tuotteemme valmistetaan Kiinassa ja valmistava tehtaamme kuuluu osaksi BSCI –standardoituihin, eettisiä säännöksiä noudattaviin yrityksiin. Tällä taataan, että tehtaan työolosuhteet noudattavat ihmisoikeudellisia, eettisiä lakeja, eikä esimerkiksi lapsityövoimaa tehtaallamme käytetä. Materiaalivalinnoissamme käytämme ainoastaan Öko-tex standad 100 -sertifikaatin omaavia, myrkyttömiä materiaaleja." 
Aivan mahtavaa, että saadaan lasten ulkovaatemarkkinoille myös suomalaista verta! Tanskalaiset ovat mielestäni aika hyvin sen osa-alueen hallitsijoita. Jospa saadaan kilpailija Moloille ja Ticketeille.


Nyt MioMao tekee haalarin lisäksi myös välikausitakkeja ja saimme Aavalle tämän ihanan Trient parkan Rose-värissä. Mitoitus vastaa hyvin kokoaan ja on ennemmin reilua kuin naftia. Aavalla on pituutta ehkä 93-95cm ja takki on kokoa 98cm ja uskon sen mahtuvan meille niin kevään kuin syksynkin.

Takki MioMao // Kengät Angulus (kirppari) // Pipo Papu
Takissa on vyötärökiristys ja sitä voi pitää suorana tai kiristettynä. Sama malli käy siis tytöille ja pojille. Vedenpitävyys on hyvä, sillä vesipilari on 8000. Mietinkin nyt, että otetaanko tämä meille pihakäyttöön vai paremmaksi takiksi. Tämä kun on ulkonäöltään niin nätti, että käy hyvin molemmissa hommissa.


Aava tykkäsi takista itsekin ja mieluusti sovitti sitä päällensä kuvia varten. Takin mukana tuli nalleheijastin, jolle on takissa paikka hihassa tai kyljessä. Meillä heijastin pääsi kuitenkin Aavan reppuun roikkumaan.


Malli on takaa pidempi ja suojaa hyvin takapuolenkin :) Bonuksena hupussa ihanan iso tupsu, jonka voi halutessaan vaihtaa tai ottaa pesua varten pois kokonaan.

Onko MioMao teille entuudestaan tuttu? Olisi kiva kuulla, jos jollakin on kokemuksia ko. merkistä, koska itse pystyn käyttökokemuksista kirjoittelemaan vasta keväällä!

Tänään MioMao:n verkkokaupassa on kaikki tuotteet -35% alessa synttäreiden kunniaksi, käyhän kurkkaamassa.

10 kommenttia:

 1. Onpa ihania vaatteita! Toivottavasti muistan vielä merkin, kun oma taapero tulee tuohon ikään, että löytyy hänenkin kokoa =)

  VastaaPoista
 2. Olipas kyllä ihania! Ihastuin turkoosiin takkiin, ehkä Miljalle siitä..vanha mahtuu ehkä korkeintaan alkukevään :)

  - Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli myös aivan ihana, arvoin näiden kahden välillä pitkään :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö! Mahtista, että Suomessa suunnitellaan näin tyylikkäitä!

   Poista
 4. Ihania! Mä mietin ihan samaa tuon siksakin kanssa :D Niin syötävän hyvän näköinen, mutten sitten uskaltanut ostaa pojille juurikin tuon vaalean värinsä vuoksi. Kokemusta ei ole miomaosta, mutta merkki on tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisaalta meillä on ollut MOlon haalari, jossa oli pohja sinivalkoinen ja se pysyi ihan puhtaan värisenä. Tosin se oli talvihaalari ja nää just pahimmilla murakeleillä käytössä.

   Poista
 5. Takki on ihana! Noteerasin MioMaon kyllä heti sen tullessa markkinoille, mutta siksak kuviona ei oikein iske.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kyllä kolahtaa tuo siksak aina, joka asiassa :D

   Poista