maanantai 22. helmikuuta 2016

Alpha omega ja miniloma

Oltiin miehen kanssa yhden yön minilomalla melkein kahdestaan, kun vain Viia oli meidän mukana. Lauantaina vietiin isommat mummulle ja lähdettiin ajamaan Oulua kohti. Illalla oli luvassa Cheekin keikka ystävän kanssa. Alunperin oli tarkoitus, että olisin lähtenyt Ouluun yksin ja oltaisiin käyty keikan jälkeen vielä jossain vähän jatkoilemassa, mutta eipä se sitten Viian vuoksi onnistunutkaan. Otin siis miehen ja Viian mukaan. Ystävän vanhemmilla on Oulussa kakkosasunto, jota saimme lainata ja mies jäi sinne Viian kanssa kun me suunnattiin keikalle.
Oli kyllä uskomattoman hyvä keikka Cheekillä! Tosi positiivinen yllätys, vaikka kotona vähemmän tulee Cheekiä kuunneltua. Tykkään kuitenkin biiseistä paljon ja kun lippujen myyntipäivä selvisi, soitin ystävälle, että miten olisi. Meinattiin jäädä ilman lippuja, mutta onneksi varauksessa olleita lippuja palautui myyntiin ja sain napattua meille ne. Opin taas sen, että mun ei koskaan kannattaisi varata paikkoja yläkatsomosta, koska korkeanpaikankammo. Onneksi loppuajasta pystyi jo vähän nousemaan ylöskin penkistä :D Ehdottomasti menen uudelleen, jos Cheek on tulossa lähistölle joskus vielä esiintymään.  Onko teistä moni käynyt katsomassa Alpha Omega touria?Lauantai-ilta menikin keikan merkeissä ja Viiakin oli mennyt ysin maissa nätisti nukkumaan ja heräsi ensimmäisen kerran vasta kun itsekin olin jo nukkumassa. Sunnuntaina käytiin lenkillä Oulujoen rannalla ja lähdettiin Zeppeliiniin ostoksille. Viia oli tosi reipas ostoskaveri ja seurasi ihmisiä rattaista. Jätettiin koppa kotiin, niin Viia sai istua rattaissa niin näkikin jotain. Nälkä yllätti Jack&Jonesilla ja nätisti söi rattaissa yksin smoothie-pussin. Pakko kehua, että saatiin tuolla J&J:llä aivan loistavaa palvelua! Mies vaihtaa ensi kuussa eri työhön ja tarvi sen puolesta uusia vaatteita. Itse oon aika huono shoppailija ja inhoan rekkien kaivelua. Myyjälle sitten sanottiin mitä tarvitaan ja hän etsi ja minä hyväksyin tai hylkäsin. Mies odotti sovituskopissa ja kokeili valittuja vaatteita. Saatiin kaikki mitä tarvittiin, eikä aikaa mennyt kovinkaan kauan. Tuollaisia myyjiä pitäisi kaikkien olla :)


 Lopuksi vielä kahvit Arnoldsilla donitsin kera tietenkin ja autolla takaisin Ylivieskaan ja suoraan ystävän pojan 1v-synttäreiden rääppiäsiin. Tänään mummu tuo sitten isommat kotiin ja palataan normaaliin arkeen. Kyllä tällaisesta pienestäkin irtiotosta saa valtavan kasan voimia pyörittää taas arkea! Onneksi pääsin lopulta lähtemään tuonne keikalle, vaikka en yksin matkaan tällä kertaa päässytkään.

4 kommenttia:

 1. Oi miten kiva reissu teillä onkaan ollut.
  Cheekiä on tullut kyllä radiosta kuunneltua ja stadion keikkaakin muutaman kerran. Live-kokemusta ei ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Stadion keikan minäkin katoin ja harmittelin, että en sinne päässyt. Oli sen verran hyvän näköistä meininkiä! Onneksi nyt sai edes vähän kokea sitä fiilistä :)

   Poista
 2. Kivalta kuulostaa ja näyttää :) Meillä on samainen keikka tiedossa perjantaina!

  VastaaPoista