keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kangasihanuuksia (+alekoodi Majapuulle)

Tilasimme jokin aika sitten yhdessä ystävän kanssa ihania Elvelyckan designin kankaita suoraan Ruotsista. Samoja kankaita saa tällä hetkellä myös Suomesta Majapuulta . Kankaita oli vaikka mitä herkkuja, mutta maltoin mieleni ja tilasin vain tätä vaaleanpunaista pandaa sekä rastikangasta. Pandat päätyivätkin melkein heti Viian bodyyn. Tähän testasin Ottobrea matkien tuollaista erilaista haaraosaa, mutta itse kaava on tuttu Kisuliini, jolla teen lähes kaikki bodyt. Pieni kämmi bodyssa on sattunut, sillä tässä on kaksi takakappaletta :D Yllättävän hyvin istui silti päälle... Sovituskuvaa ei ole, koska body ehtii aina sotkeutua ennen kuin saan sen kuvattua.


Tähän olen käyttänyt myös tuota huomaamattomampaa resorihuolittelua.Rastikankaasta (tai liikennemerkkikankaasta kuten Aava sanoi) tuli Aavalle ensimmäinen kesämekko tälle vuotta. Kaavana ilmainen Racerbackdress, jolla olen tehnyt viime vuonna Aavalle testiversion. Tähän lisäsin taitteelle hieman väljyyttä, koska seuraava koko olisi ollut jo sen verran isompi, että ei olisi käynyt vielä Aavalle. Helmaa pidensin myös ja takakappaleella helma on pyöristetysti pidempi.
 Ihan täydellisesti tämä kaava ei istunut edestä, mutta en tiedä johtuiko se kaavasta vai omasta sooloilustani :)


Takaa tämä on kuitenkin mielestäni tosi kivan mallinen. Koko on siis se 1-2v.


Pahoitteluni, mekko on kuvassa päällä silittämättä. Edessäkin on pieni rypytys tuossa kaula-aukossa. Kanttasin samalla kankaalla, että kanteista tulisi mahdollisimman huomaamattomat.Mikäli tekin haluatte tilata näitä kankaita tai muita ihanuuksia Majapuulta, saatte tämän päivän aikana kaikista tuotteista (jo alennetuistakin) -10% koodilla NAURAVANAPPI2016. Tämä koskee siis ihan kaikkia tuotteita, ei pelkästään kankaita :) 


6 kommenttia:

 1. Ihana body, voi kumpa itsekkin osaisin tehdä!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania! <3

  Saanko kysyä oletko ollut kankaiden laatuun tyytyväinen..? Eli onko printit pysyneet pesussa hyvinä..?

  Entä mahtaakohan tuo bodyn kaava löytyä jostain..? :)

  Suurkiitokset jo ennakkoon!

  Riika | Coterie

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ollut tyytyväinen, varsinkin bodya on pidetty tosi paljon! Meillä on näiden lisäksi muitakin saman merkin kankaita ja tykkään laadusta! Bodyn kaava on Kisuliinin kaava muokattuna tuollaisella alaosalla, siihenkin on jossakin Ottobressa kaava :)

   Poista