perjantai 4. joulukuuta 2015

Joulumielen etsimistä + arvonnan voittaja!

Joulukuun alku on mennyt joulumieltä etsiskellessä ja kyllähän se on jo löytynytkin pikkuhiljaa. Joulumieli tulee siitä, kun kaivelee kaapeista jouluvaloja ja vaihtaa jouluisemmat tyynynpäälliset sohvatyynyihin. Viimeistään siinä vaiheessa, kun saa ripustaa lapsille joulukalenterin seinälle ja iltaisin sujauttaa pienen yllätyksen pussiin.


Kyllä meillä on lapset olleetkin innoissaan kalenterista! Veeti olisi aluksi halunnut sellaisen 30e maksavat Lego star wars-kalenterin, mutta en periaatteessakaan suostunut maksamaan kalenterista sitä hintaa. Tällä hetkellä lapsilla on siis yhteinen kalenteri, mutta kumpikin saa oman yllätyksen joka aamu. Olen ostanut Aavalle kirpputorilta kolmella eurolla ison kasan muovisia eläinhahmoja ja sujautellut niitä pussukoihin. Veetille ostin halvan lego-paketin Kärkkäiseltä ja niitä jaan joihinkin luukkuihin. Tänään tonttu oli jättänyt aarrekartan ja saunasta löytyi kirpputorilta löydetyt kirjat kummallekin. Lisäksi luukuista tulee karkkia, purkkaa ja hammasharjat sekä ainakin tontun kadonneen tonttulakin metsästystä omasta metsästä. Sunnuntaina on tehtävänä leipoa piparit mummun kanssa!


Ulkona alkaa myös olla jouluisempaa, kun tälläkin hetkellä siellä sataa lunta ja on luvattu vissiin kunnon määriä tällä kertaa. Tosin tietäähän se sitten lumitöitäkin. No, tuleepahan hyötyliikuntaa :)


Ripauksen punaista meidän joulusisustukseen toin viime vuonna ommellulla Marimekon tyynyllä. Kankaan nimeä en muista tähän hätään. Kuusikossa-kankaasta tehty tyyny on myös Marimekon ja itse ommeltu. Raskin aina ostaa vain pikkupätkän kangasta niin meillä on jouluverhojen sijaan joulutyynyt :)


 Kynttelikön kaivoin myös kaapista ja se pääsi tänäkin vuonna takan päälle, kun siellä on kätevästi pistorasia vieressä niin ei tarvitse katsella missään pöydän päällä tuota johtoa.


Maanantaina käytiin äitini kanssa kirppareilla ja sieltä löysin kaksi kivan jouluista Marimekon muija-purkkia, jotka olivat kyllä ihan uuden veroiset! En tiedä onko noita edes käytetty ja hintaa oli pienellä kuusi ja isolla seitsemän euroa. Ei kyllä aavistustakaan siitä, että mitä nuo maksavat uutena vai tehdäänkökään niitä enää. Pienemmässä on teepusseja ja isompi odottaa vaikka pipareita.


Kiva löytö kun ovat sopivasti jouluisen värisiä :)Joko teillä on laitettu joulua? Tekisi mieli jopa hommata muovikuusi, että saisi nyt jo koristella kun ei varmaan aatona olla kotona. Saisi vähän nauttia siitäkin, vaikka ostin kyllä tuon pienen huonekuusen korvaamaan oikeaa kuusta.

Lapuan kankureiden arvontaan osallistui huikea määrä porukkaa, toistasataa! Kiitos kaikille osallistujille. Onnetar suosi tällä kertaa jouluista makua ja voittajaksi valikoitui kaneli:

"Raudus tai paanu beigenä, päädyin paanuun. http://www.lapuankankurit.fi/verkkokauppa/fi/sauna/laudeliinat/paanu-laudeliina.html kanervak@live.com "

Laitan sulle viestiä, joten kurkkaahan postisi! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti