torstai 3. joulukuuta 2015

Joulukalenterivinkkejä ompelijoille sekä tarjous Burdasta!

Hei missä viipyvät vinkit kaikista kivoista joulukalentereista, mistä voi voittaa jotain kivaa tai ostaa juttuja hyvillä alennuksilla? Vai eikö kukaan muka seuraa mitään joulukalenteria? Minä kokosin teille ompeleville lukijoille tähän listan kangasverkkokaupoista, joilla on tänä vuonna joulukalenteri. Joka päivä luukussa on jotain tarjouksia, joten kannattaa kytistellä, josko joku oma lempikangas olisi nyt edullisesti saatavilla!

Kalenterit löytyvät näitä firmoilta ainakin facebookista:


Kannattaa siis noita ainakin seurailla facebookissa, mikäli kangaskaapissa on vielä jonkin kankaan mentävä aukko ;) Kangaskaupan lahjakortti on muuten myös aina varma lahjavalinta ompelevalle äidille, lapselle, puolisolle tai vaikkapa ystävälle!

Toinen mieluinen lahjavinkki ompelijalle olisi varmasti esimerkiksi kaavalehden tilaus. Tarjoankin teille nyt mahdollisuuden tilata kolme numeroa suomenkielistä Burdaa halpaan hintaan vain 16,5e! Tilaus alkaa tammikuun numerosta , joka ilmestyy 14.1.2016. Tilauksen voi peruuttaa kolmen numeron jälkeen, jos tuntuu, että ei ollutkaan sinun juttu tuo lehti. Tilauksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi.


1 kommentti:

  1. Vitsit, ihanaa, kiitos! Pitääpä tilata kokeeksi :) - Sonja

    VastaaPoista