torstai 6. elokuuta 2015

Meikkipussin päivitystä

Ostan aika harvoin meikkejä, koska en ole mikään kamalan aktiivinen meikkaaja. Käytän samoja luottotuotteita ja ostan vain uuden kun entinen loppuu. Nyt kun otin ripsenpidennykset takaisin, en ole juurikaan meikannut. Pidennysten ansiosta kun näyttää suoraan sängystä tulleena siltä, että olisi vähän meikannut.

Innostuin kuitenkin tilaamaan pari tuotetta Dermosililta, kun kaveri teki tilausta. Valokynälle on aina tarvetta, koska omistan luontaisestikin jo mustat silmänaluset, jotka eivät vaalene millään konstilla. Olen muutenkin halunnut oppia käyttämään valokynää, niin nyt on hyvä opetella. Kun silmiä ei tarvitse meikata, voi käyttää vähän enemmän aikaa ihoon.

Lisäksi tilasin tuollaista helmiäispuuteria, jonka kuulat ovat ihanan pastellisävyisiä, vaikka itse tuote väritön onkin. Tuosta jää puuterinen pinta, mutta sellainen sopivan heleä eikä liian matta. En jotenkin tavallista puuteria tykkää käyttää juurikin sen takia, että en pidä siitä liian mattamaisesta lopputuloksesta. Tämä on siis siinä mielessä loistolisä meikkipussiin!


Meillä työpaikalla ruukataan tehdä aina kimppatilauksia tuonne ja pääsääntöisesti olen tuotteisiin ollut tyytyväinen ja hinnat ovat varsin edullisia. Tuolla on myös tosi nopea toimitus, parhaimmillaan ollaan saatu tavarat seuraavana päivänä tilauksesta! Lapsille ostetaan tuolta sitä vaahtomaista saippuaa ja miehen luottotuotteita ovat Dermosilin naamarasva sekä dödö.

Onko siellä lukijoissa Dermosilin ystäviä ja mitkä on teidän luottotuotteet tuolta, jos vaikka joskus innostuisi kokeilemaan! :) Ja tämä ei ole maksettu mainos, ihan itse olen tuotteet tilannut ;)

18 kommenttia:

 1. Ostan itsekin todella, siis TODELLA harvoin meikkejä, mutta silloinkin perus markettikamaa. Pitäisi varmaan joskus satsata - vaikka Dermosiliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää oon miettinyt, että kun niin harvoin ostaa, että voisko ostaa jotain semmoisia vähän kalliimpia huipputuotteita ja testata, että onko ne niin paljon parempia kuin hinta antaa ymmärtää? :)

   Poista
  2. mää taas oon päättäny että kun ostan niin tositosi harvoin meikkejä, niin voin ostaa kalliimpaakin. Pohjustusjuttujen kans oon paininu aina, kun oma iho ei mikään tasanen ja "helppo" oo. Ennää en suostu ostaan mitään muutako sitä joe blacon -meikkivoijetta, josta ollaan joskus puhuttukki. Ainut mikä ikinä koskaan on pysyny mun pärstäsä siistinä koko päivän (tai illan). Ja siitä dermosilin meikinpohjustusvoiteesta tykkään! ei tarvi kun ihan inan meikkivoidetta sen jälkeen, kun levittyy niin superhyvin se pohjustuksen ansioista.

   Poista
  3. Blasco on kyllä hyvää, vois talveksi ostaa semmosen. Kesällä en tykkää niin raskaasta ja peittävästä, varsinkin kun nyt on ollut iho ihan hyvässä kunnossa. Jos sulla on kotona sitä pohjustusvoidetta, niin saanko joskus testata? Mulla on joku Lorealin, mutta en tykkää sen tunnusta iholla yhtään.

   Poista
  4. Joo, saat testata :) mää en oo muita pohjustustuotteita koskaan kokeillu, niin ei oo vertailupohjaa.

   Poista
 2. Mä tykkään myös Dermosilin tuotteista <3 Ja nuo puuterihelmet näyttää ihanilta! Mä en myöskään tykkää "oikeista" puutereista, yleensä pelkkä bb-voide riittää mulle , tuo vois olla kokeilun arvoinen :)

  t.Nadja/napsahduksia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bb-voidetta mäkin oon nyt käyttänyt nyt kun iho on ehkä kesästä johtuen hyvässä kunnossa. Talvella tuommoinen aika peittämätön voide tuntuu liian ohuelta.

   Poista
 3. Extra voide on paras. Vauvalla on atooppinen iho ja se on parantunut tuolla. Lisäks käytän päivittäin jalkapohjaan, silleen ne pysyy yhtä pehmosina kuin lastenkin jalat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on muuten kuivien jalkojen ongelma, pitäskö ottaa tuo sit seuraavaksi testiin :)

   Poista
  2. Dermosilillä on hyvä jalkavoide, mullakin ois pehmeät jalkapohjat jos muistaisin sitä karbamidi jalkavoidetta käyttää. Joskus muistin, siitä tämä oletus.

   Poista
 4. Voii, mulle tulee vaan tosta helmiäispuuterista mieleen kun olin pieni ja mun isoveli tarjosi karkkeina noita palluroita :D Mun omat lemppari meikit kuuluu ehdottomasti Idun tuotteisiin joita löytyy apteekeista. Se on kiva mineraalimeikki sarja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Tosin mää oon muistaakseni tarjonnut joskus pienenä vaarilleni muotovaahtoa kermavaahtona ;) Pitääpäs kurkata kun tommosesta sarjasta en oo kuullutkaan!

   Poista
 5. Dermosilin aurinkopuuteri on ihana, sekin on tuollaisina kuulina :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä mulla on muuten joskus ollutkin! Nyt on joku Kärkkäisen halpa aurinkopuuteri, joka ei tunnu loppuvan koskaan! :D

   Poista
 6. Oiiih! Voi kyllä! Olen niin ihastunut noiden tuotteisiin ja tilannut jo monta kertaa. Olen testannut montaa eri käsisaippuaa ja kaikki on niin ihanan tuoksuisia. Keittiösaippua on ihan mun number uno ja varsinkin se salvia, se tuoksuu niin ihanalle :) Tuo helmiäispuuteri löytyy minultakin sekä se aurinkopuuteri. Ihania tuotteita, ja minä tykkään ettei niistä vielä yhdestäkään ole tullut vastaan sellaista säilöntäainetta, mille olen allerginen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muuten kans keittiösaippuaa, sillä lähtee kalan hajukin pois käsistä!

   Poista
 7. Meillä koko perhe peseytyy dermosilillä, mutta eipä mullekkaan kelpaa kuin voidemainen saippua sieltä. Muut tuntuu jäävän iholle niin ettei pois lähde vaikka kuin pesis. Isommille on shampoo ja se vaahtoava saippua, mulle lisäksi jos jonkin näköstä rasvaa. Ja meidän vessojen saippuat on muuten sieltä kans. Tykästyin siihen saippuapurtilon muotoon, siitä kai tuo dermosilin nimeen vannominen alkoikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko se saippuapurtilo niitä semmoisia alaspäin leveneviä? Mulla on ollut kans niitä, ne on kauniita! Mut sit ne saippuat on monesti väärän värisiä ;) Joulun alla tais olla valkonen, semmonen mulla on ollut ja sitä pinkkiä. Kivasti saa väriä niillä vessaan.

   Poista