lauantai 15. elokuuta 2015

Tyylikkäitä Legoja lastenhuoneeseen

Aika moni varmaan muistaa Legopalikoiden muotoiset kalusteet, joita myytiin joitakin vuosia sitten. Itse en koskaan noille lämmennyt, koska värit olivat niitä legopalikoiden perusvärejä: punaista, mustaa, keltaista, sinistä ja vihreää. Kalusteer olivat myös ehkä melko massiivisia. Törmäsin kuitenkin netissä tällä viikolla tyylikkäämpiin Room Copengagen Lego-säilytyskalusteisiin, joissa myös värit ovat hillitympiä. Näitä saa ostaa ainakin Finnish Design Shopista.

Muoks! Näyttää saavan myös Lekmeriltä, tosin merkkiä siellä ei lue, mutta ainakin yhtä kivan näköisiä :)
 

En ole ihan satavarma, mutta mielestäni noita pieniä eväsrasioita ja säilytysrasioita saa myös Kärkkäisen taloustavaraosastolta. Ainakin olivat kovasti saman näköisiä ja hintakin täsmäisi. Myös Lego-juomapulloja olen nähnyt. Tuolla Finnish Design Shopilla näytti olevan tarjous menossa, jossa saa tuon juomapullon kaupan päälle kun ostaa satasella noita tuotteita.


Värejä on saatavilla perusväreistä aina kivempiin pastellisävyihin. Varsinkin tuon alemman kuvan mintun ja harmaan yhdistelmä on todella kaunis!


Miellyttäisivät varmasti niin äidin kuin lapsenkin silmää :) Veetille voisin kuvitella noita useassa koossa tason päälle, niin sinne saisi romuja piiloon ja kuitenkin laatikot olisivat tuommoisia leikkisiä.


 Mikseivät nuo kävisi säilytykseen myös ihan olohuoneeseen. Alla olevassa kuvassa on ainakin käytetty tyylikkäästi osana aikuisempaa sisustusta.Kuvat Room Copenhagen

Miten on, iskikö teihin? Minä näytin kuvia Veetille, jonka mielestä ainakin olivat hienoja. Ehkä tilaan joskus pari laatikkoa :)

* Sisältää mainoslinkkejä

15 kommenttia:

 1. Meillä on noita isoja säilytyslaatikoita muutama, tai siis tarkelleen ottaen 3. Mää oon ostanu noita perurvärejä, aina jos on ollu joku hyvä tarjous, ne on kuitenki tuola meijän muutenki niin kauniisa lastenhuoneesa niin se ja sama, minkä värisiä :D MUTTA sitä piti sanoa, että jos suunnittelee pikkulegoja näihin säilövänsä, niin kannattaa unohtaa. Siellä sisällä on semmonen pyöree ura, johon ne kaikista pienimmät pikkulegot kätevästi solahtaa jumiin niin että saa keittiöveihtellä kaivella irti....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä sää oot niitä ostanut? Ja oliko siellä noita mintunvärisiä? En oo Legoille ajatellut, kun niille on se iso loota sängyn alla :D

   Poista
  2. Viimemmäs stockan hulluilta päiviltä, sitte lekmerillä oli joskus hyvä tarjous ja mistähän lie on tuo yks tullu.... mintun värisiin en oo törmänny, se on varmaan joku uutuusväri :-)

   Poista
  3. Ei näy tuota merkkiä ainakaan Lekmerillä, liekö poistunut valikoimasta? :/

   Poista
  4. Jaa olihan niitä siellä, mutta merkkiä ei näy missään :)

   Poista
 2. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että kuinka paljon halvemmalla saat itse ostettua esim. näitä tuotteita tai vaikkapa ne edellisen postauksen rattaat mainostamalla niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tuotteita joudun kyllä ostamaan ihan samalla hintaa kuin te muutkin :) Olen siis ihan omasta tahdosta tehnyt postauksen näistä koska mielestäni ovat kivoja. Eikä meillä siis näitä edes ole, mutta voisin kuvitella ostavani joskus. Ei siis ole mikään sen sorttinen yhteistyö, että olisin näitä saanut ilmaiseksi. Yhteistyön muodot vaihdetelevat yrityksestä riippuen. Rattaat olen saanut maahantuojalta ja luvannut kertoa tällä käyttökokemuksia.

   Poista
  2. No niistähän saakin sitten aikanaan ihan kivat rahat, kun myy hyvällä voitolla eteenpäin.

   Poista
  3. Jaa, enpä tiedä mikä lienee noin kolmen vuoden päästä vähemmän tunnetun merkin jälleenmyyntiarvo :)

   Poista
 3. Sain tyttärentyttärelle veljeltäni legokalusteita, väri vaan on mäntyä ja vihreää. Joten ovat vielä varastossa. Mutta nuo legorasiat on mukavan näköisiä. Omien lasten legoja onkin jemmassa vaikka kuinka, mutta säilytän ihan rottinkikorissa niitä. Helppo ottaa sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on Legoille oma säilytyslaatikko sängyn alla, koska niitä on niin paljon, että noita Legolaatikoita saisi olla monta, että ne mahtuisivat niihin :)

   Poista
 4. Meilläkin on näitä legoja mustana ja valkoisena, ihan Halpa-Hallista ostettu pari vuotta sitten. Näitä saa myös verkkokauppa.com:sta, mutta ovat Plast team valmistajan nimellä (Room Copenhagen on osa Plast Teamia).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei, kiitti tiedosta! Täytyykin suunnata paikalliseen Halppikseen, jos joskus haluan noita ostaa :) tuo onkin haastavaa kun on usealla eri nimellä niin ei google antanut kuin tuon Finnish design shopin ostopaikaksi!

   Poista
 5. Ihania säilytyskalusteita, just sopivia lastenhuoneeseen :D Kiitos vinkistä, pitää laittaa korvantaakse!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyppä kurkkaan sieltä Lekmeriltä kun oli tarjous :)

   Poista