maanantai 17. elokuuta 2015

Pipopäivitys!

Wuhuu, tilasin muutama viikko sitten Ebaysta muutaman mallipään, jotta saisin noita myymiäni pipoja hieman paremmin kuvattua. Kaksi lasta kuvausmalleina kun eivät aina anna oikeutta pipoille, kun kuvat ovat juuri sen näköisiä, että malleina ovat ne ei koskaan paikoillaan-lapset. Tänään hain päät postista ja päivittelin Facebookin puolelle parempia kuvia myynnissä olevista tuotteista. Toinen pää oli ottanut hieman osumaa kuljetuksessa ja mies jo tuumasi sen näyttävän hieman alienilta, kun nenää ei ole enää ollenkaan. Ei kannata siis säikähtää ;)

Kohtahan se ilma alkaa taas viilenemään, niin pipojakin tarvii. Toistaiseksi myynnissä on pääasiassa trikoopipoja kaksinkertaisena eli menevät hyvin nyt syksylä ja pienemmillä pakkasillakin varsinkin alulakin kanssa. Katsotaan sitten kelien viilennettyä pakkasen puolelle, että minkälaista vuorta pipoihin laitetaan.


Käykäähän tutustumassa valikoimiin NauravaNappi Facbook-sivuilla ja sinne on tulossa myös lähiaioina arvontaa viidensadan tykkääjän kunniaksi. Olkaahan kuulolla :)


7 kommenttia:

 1. Aivan järjettömän hienoja pipoja! Kumpa minäkin voisin lapselleni tuollasen hankkia.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolta sivuilta niitä saa ostaa ;) Tai mikäli kuulu facebookiin, niin spostiakin voi laittaa asian tiimoilta :) nauravanappi@gmail.com

   Poista
 2. Todella hienoja pipoja. Saanko kysyä, millä hakusanalla löysit nuo päät eBaysta? Itsellenikin haluaisin ja yritin etsiä tuolta eBaysta, mutta en löytänyt muuta kuin koriste-esineitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko hakusanoilla model head tai mannequin head muistaakseni. Jos haluat niin voin kaivella tuon myyjän nimen tuolta ostohistoriasta?

   Poista
  2. Voi kiitos, nyt alkoi löytyä jos jonkin sortin päätä...

   Poista