torstai 3. heinäkuuta 2014

Myyntiin tehtyjä

Facebookin kautta myyn jonkin verran pipoja ja teen niitä myös tilaustöinä sen verran, mitä ehdin omien ompeluiden lisäksi ommella. Tänne en juurikaan ole lataillut kuvia myyntiin menneistä tuotteista, mutta nyt ajattelin laitella tännekin pari kuvaa.

Tällä viikolla halusin kokeilla tehdä tuommoista hauskaa rusettipipoa ja niitä tein pari kappaletta. Mustan rusetin kiinnitin nepparilla, jolloin sen saa pesua varten tarvittaessa pois. Raitarusetti on vielä kiinnittämättä ja jätän ostajalle päätäntävallan rusetin paikasta ja kiinnitystavasta. Pipot ovat kokoa n. 50-53cm ja myynnissä fb:n puolella.


Kierrätysmateriaaleista tein pari aikuisten kokoista vuoretonta trikoopipoa. Nämä ovat myös kaupan ja lisäilen nämäkin tuonne fb:n myyntikansioon kunhan ehdin.


Tässä vielä sovituskuvaa tuosta turkoosista piposta.


Aava sai jokin aika sitten oman leopardipipon ja tämä toinen etsii nyt uutta kotia. Koko n. 44-46cm.


Ompeluiden lisäksi olen virkkaillut ja neulonut bambulangasta tiskirättejä ja yhden otinkin jo koekäyttöön itselle. En ole nimittäin koskaan ennen testannut noita, vaikka niitä kovasti hehkutetaan. Bambu on luonnollisesti antibakteerinen materiaali, eikä se ala haisemaan niin herkästi kuin muista materiaaleista tehdyt luutut. Hyvin on pelittänyt ja nyt nakkasin ekan kerran pesuun, koska bambu saavuttaa parhaan imukykynsä vasta muutaman pesun jälkeen. Olen myös neulonut bambusta imuja ja ne ainakin alkoivat toimia kunnolla vasta muutamien pesujen jälkeen. Nämä pitsiversiot olisivat ihania myös vaikka leikkimökkiä koristamaan! Kaikki luutut ovat bambu/puuvillayhdistelmää ja kooltaan noin 20cm (paitsi takarivin harmaa hieman isompi). Nämä ovat myös myytävänä!Luutujen lisäksi olen virkkaillut muuten vain erilaisia kukkasia. Lasten kanssa tarvitsee jotain simppeliä virkattavaa, jota voi tehdä pylvään silloin toisen tällöin tai ottaa mukaan vaikka leikkipuistoon! Sen kummempaa ajatusta tai käyttökohdetta kukill ei ole ollut, mutta nyt kokeilin tehdä tämmöisen pannan virkatulla kukalla.Ihan kiva muuten, mutta tarvisi pään, jossa joko pidemmät hiukset tai sitten huomattavasti vähemmän hiuksia! Aavalla tuo panta työntää hiukset ikävästi törölleen tuolta päältä.


Ehkä Aavalle pitää tehdä kapeampana niin asettuu tukkakin paremmin.
Mikäli joku näistä kiinnosti ostomielessä niin nakkaa vaikka spostia tai kommenttilootaan viestiä tai sitten voi toki käydä tykkäilemässä facebookissa niin samalla näkee kaikki uusimmat myyntiin tulleet tuotteet! :)

3 kommenttia: