sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mummulassa

Pyhäjoen mummu oli meillä keskiviikkona kylässä ja nappasi mukaansa Veetin lomanviettoon. Me tytöt ajeltiin sitten perjantaina perässä Pyhäjoelle ja oltiin viikonloppu siellä, kun mies oli töissä. Perjantaina ei tehty mitään sen kummempia, kunhan oltiin vain. Lauantaina ajeltiin Raaheen ja käytiin muutamalla kirpparilla sekä Anton&Ninan loppuunmyynnissä. Aika loppuun se paikka oli myytykin, mutta Aavalle onnistuin saamaan talveksi Reiman toppakintaat puoleen hintaan. Muut löydöt tehtiin sitten kirpparilta.

Veetille ostin yhden isomman palapelin, jossa oli jo 60 palaa. Saa nähdä, että osaako koota sitä! Mummulassa jo vähän aloittikin sitä, mutta kun Aava oli koko ajan mukana pelaamassa, niin se homma meni vähän puihin. Alla oleva Brion puinen auto maksoi vain 3e, joten se oli ihan pakko ostaa muiden Brion lelujen seuraksi.


Lisäksi Aavalle meandin pandahaaremit neljällä eurolla sekä varmaan melkein uudet Kappahlin raitapökät 1,5e. Panda on ottanut vähän väriä itseensä, mutta ajattelin kokeilla puhdistaa tuota vanishilla.


Lauantaina iltapäivällä käytiin pyöräilemässä leirintäalueella, kun siellä on hieno leikkikenttä sekä vanha luontopolku on elvytetty uudelleen eloon. Harmi kun Manduca oli kotona niin ei päästy kiertämään rattaiden kanssa koko reittiä!

Ihana kun saatiin vähän kesäisemmät ilmatkin takaisin ja tänäänhän on ollut suorastaan helle!


Aavakin pääsi temmeltämään syömään ruohoa vapaana leikkikentällä ja välillä oli kyllä naama sen näköinen, että sinne suuhun oli tainnut eksyä ruohon lisäksi myös vähän multaa ja hiekkaakin.


Otin saumurin mukaan ja sainkin tehtyä ihan kivasti vaatetta syksyksi Aavalle sekä itsellekin yhdet housut! Yritin kantata kaksoisneulalla äidin koneella ja onnistuin tietenkin hajoittamaan sen ainoan neulan, mikä mulla oli mukana. Täytyy ehkä kantata nyt ne loppuun, että eivät jää lojumaan keskeneräisinä.

Tänään käytiin vielä pyörä/rataslenkillä aamupäivällä ja välipalan jälkeen lähdettiinkin ajelemaan kotiin päin. Laitettiin lapsille uima-allas pihalle ja sitten ehdin myös vielä pestä terassit. Jospa niitä pääsisi tässä ensi viikolla jo öljyämään nyt kun talon maalauskin on saatu päätökseen! Miehellä alkoi loma ja kelitkin on sen mukaiset ilmeisesti pari viikkoa ainakin. Toivotaan niin!


2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä. Voi että kun olet niin aikaansaava. Olisipa itselläkin tuollaista energiaa. Mukavaa lomaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pistetään täältä virtuaalisesti tulemaan hieman lisäenergiaa sinnekin! :)

      Poista