torstai 31. heinäkuuta 2014

Lahjajuttuja

Joskus loppukeväästä sain kuulla, että kummipojastani tulee isoveli loppukesästä ja sain mieleisen tehtävän tehdä uudelle tulokkaalle jonkun haalarin. Kankaaksi valikoitui Verson Puodista tämä nostalgia nalle ja puolen metrin pala olikin valtavan riittoisa, koska kaikki nämä vaatteet on tehty siitä samasta palasta.

Haalari taas muokattu Villikosta ja lakki Ottobren ilmaiskaava.

Koska kangasta jäi, niin päätin tehdä siitä vielä bodynkin. Lisäksi tein toiden bodyn sukkarokkikankaasta, koska tuntuu, että se ei ikinä lopu! Siitä on tehty jo Aavalle ja Veetille jotain, niin en halunnut muuta enää meidän perheeseen siitä. Bodyt on tehty Kisuliini-kaavalla muokkaamalla nepparit eteen.Kummipoika puolestaan vietti heinäkuun alussa synttäreitä ja päästiin sinne vasta tänään kylään niin lahjakin meni vähän myöhässä perille. Tein syksyä ja talvea ajatellen tulevalle ekaluokkalaiselle hupparin tästä Verson puodin aika neutraalista kankaasta, kun en oikein enää tiedä, mitä tuon ikäiset kelpuuttavat. Lisäksi laitoin pakettiin lipallisen pipon.


2 kommenttia:

  1. Voi miten suloinen haalari! Ja veikkaisin, että ekaluokkalainen tykkää kovasti hupparista. Ei sillä, etteikö pikkupoika tykkäisi väreistä koulussakin, mutta neutraali on varmempi valinta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varsinkin kun ei voi olla ihan varma, että mimmonen kuosi tuon ikäseen enää uppoaa :)

      Poista