sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Lomailua

Kotiuduttiin tänään puolen viikon mittaiselta lomareissulta Pohjois-Savosta lasten mummulasta. Viime keskiviikkona lähdettiin ja paljon kivoja juttuja ehdittiin tehdä tuossa ajassa. Torstaina päästiin miehen kanssa kahdestaan Kuopion Ikeaan ostamaan kesäkalusteita. Kunnon laatuaikaa, kun käytiin jopa syömässä ravintolassa, eli tietenkin Ikean lihapullia ;)Perjantaiaamusta oltiin miehen mummon luona lettukesteillä ja sieltä lähdinkin töihin. Kävin nimittäin "kesätöissä" auttamassa miehen serkkua eli leikin pari päivää kenkämyyjää ja onnistuin jopa useammat popot myymäänkin tuossa ajassa.


Juuri ehdin syödä pari ihanaa muurinpohjalättyä ennen kuin piti lähteä anoppilaan vaihamaan vaatteita työpäivää varten. Nams!ApilalättyLauantaina töiden jälkeen lähdettiin puolestaan miehen tädin mökille uimaan ja grillailemaan. Ihanaa, että sukulaisilla on mökkejä, joissa voi lasten kanssa käydä uimassa ja aikaa viettämässä! Miehellä veljineen ja vanhempineen on myös järvenrantamökki, mutta siellä ei ole semmoista rantaa, missä voisi pienten lasten kanssa uida, joten tällä kertaa ei tullut siellä edes käytyä.


Aava pulikoi sekä järvessä, että saavissa. Itsekin uskaltauduin heittämään talviturkin ja mietin, että mahdoinkohan uida viime kesänä kertaakaan?Viime yönä Aava itkeskeli koko yön, eikä oikein keksitty, että missä vika. Kuumettakaan ei aamupäivällä ollut kun mitattiin. Silti mikään ei oikein ollut hyvin ja Aava vain itki. Tarkoitus oli mennä miehen serkun rippijuhliin vielä, mutta mietittiin jo, että lähdetäänkö suoraan kotiin. Annettiin kuitenkin varalta särkylääkettä, että jos hampaita vaikka olisi tulossa vaihteeksi jonnekin suuhun ja Aava rauhottuikin ja oli hyvällä tuulella sen jälkeen. Päätettiin mennä käväisemään juhlissa, mutta otettiin kaikki tavarat mukaan ja ajettiin juhlista suoraan kotiin. Aava nukkui koko automatkan, mistä olisi jo voinut päätellä tytön olevan sairaana. Kotona mitattiin kuume ja sitä olikin jo 38,9 eli ei ihme, että neiti oli itkuinen. Liekö vilustunut järvessä vai mistä lie tullut.


Kotona kasailtiin sitten terassikalusteet ja pari muutakin kalustetta, mitkä ostettiin Ikeasta. Mies tuolla vielä jotain värkkäilee niiden kanssa. Kohta voisi painua pehkuihin, jos sattuu, että seuraava yö on yhtä kamala kuin viime yö!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti