lauantai 1. helmikuuta 2014

Viimeinen joululahja

Sainpas vihdoin ja viimein napattua sovituskuvan tuosta hupparista, minkä tein miehelle joululahjaksi! Eihän tässä ole kulunut kuin yli kuukausi ja miehellä on kyllä tuo tosi usein iltaisin töiden jälkeen päällä. Ensimmäinen vaate, jonka tein miehelle ja onnistui onneksi ihan kiitettävästi. Toki nappilistaa en saanut siististi, mutta sekin moka on peitetty. Neppareiden välit ovat myös yhtä suuret, vaikka se ei kuvassa siltä näytä.

Kaavana tässä on joku lasten puolen huppari Ottobresta ja koko 170cm. Hieman reiluilla saumanvaroilla taisin tehdä ja pituutta tarvisi hihoihin vähän lisää. Mietin, että pitäisi muistaa vaihtaa pidemmät resorit niin se ongelma korjautuisi sillä.


Kangas on mustaa joustocollegea ja hupun raitavuori Metsolan mustavalkoraitaista trikoota. Melko slimmi malli tästä tuli, muta onneksi ei kuitenkaan ihan makkarankuori! Ja pääasia, että käyttöön meni. Nyt on sekin rima ylitetty, että mieskin sai jotain omatekoista lahjaksi. Paitsi teinhän minä viime vuonna merinokerraston paidan kun tarkemmin miettii!

7 kommenttia:

 1. Hieno! Hei mistä löysit nuo isot nepparit? Yritin itse vastaavia metsästää tuloksetta :P

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää! Mun mies tykkäis takuulla samanlaisesta.

  VastaaPoista
 3. Tyylikäs ja istuva! Ja tosiaankin tärkeintä, että menee päälle, eikä kaapin perukoille. Olikos Kärkkäisellä nettikauppa myös? itsekin kaipailin joulun alla noita isompia neppareita.

  VastaaPoista
 4. Ja ihan samaa olin tulossa kysyyn kuin muutkin :D . Hyvän näkönen huppari!

  VastaaPoista
 5. Hyvännäköinen! Kyllä miehen kelpaa :)

  VastaaPoista
 6. Hyvänmallinen huppari, ihanan simppeli, tykkään!

  VastaaPoista