sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Maatuskaa ja perhospipo

Tämän kankaan ilmestyessä kauppoihin joskus viime vuonna, tykästyin heti. Ei kuitenkaan ollut mikään pakko saada-kangas, joten kauppaan jäi. Viimein tämä tuli hyvään tarjoukseen Pehemiälle, niin en aikaillut vaan napsutin metrin. Aikomus oli tehdä jumpsuit (mikä odottaakin ompelua), mutta koska kangasta oli reilusti niin tein myös pipon ja ihanan tunikan. Tunikan kaava on muokattu bodyn pohjalta ja kantattu helmasta sekä hihansuista. Vihreän ja pinkin yhdistelmä on vaan mun mielestä niin herkku. Tässä se vihreä on juuri oikean sävyinen.Veeti sai karkkipäivän karkit Peziin menevinä, joten siitäkin piti ottaa kuva :) Miksi tuon kehittäjät eivät keksi mitään fiksua tapaa laittaa karkkeja tuonne sisään, kun aina pitää äidin laittaa uusi pötkö ja eihän ne koskaan kerralla mene vaan aina lopulta yksitellen ladon niitä sisään.


Löysin muuten kaapista tämmöisen joskus tekemäni puuvillapipon tuommoisella kivalla perhoskoristeella. Aavalle tämä on valitettavasti liian iso!
Laitoin myös Veetin sovittamaan, että tietäisin suunnilleen, mitä kokoa tämä on. Aavan pää on  43cm ja Veetin reilu 50cm, että paras tämä varmaan olisi noin 46-49cm päähän. Tämänkin voin myydä, jos jollain on kotona sopivan kokoinen käyttäjä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti