tiistai 4. helmikuuta 2014

SD viikko 4

Superdieetin neljäs viikko on takana ja vielä kaksi jäljellä. Voisi sanoa, että kamalan tiukkaa ei kyllä ole tehnyt, vaikka olen tällä viikolla tehnyt esimerkiksi pannaria ja leiponut pullia pitkästä aikaa! Välillä fiilis on tosi hyvä ja välissä taas mennään epätoivon puolelle tämän projektin kanssa. Tuntuu, että kaikilla muilla paino tippuu valtavasti ja senttejä lähtee viikottain valtavasti! Itsellä lähti ensimmäiset sentit vyötäröltä viime viikon aikana. Yhteensä vyötäröltä noin neljä senttiä ja lantiolta pari. Painoa on tippunut aika maltillisesti -3,2kg tähän päivään mennessä. Eilen punnituspäivänä paino nousi yhtäkkiä yli puoli kiloa, vaikka jätin tarkoituksella sunnuntaina treenaamatta, että lihakset eivät keräisi nestettä punnitukseen. Painonmuutos onkin otettu tältä aamulta verrattuna viime maanantaihin, kun tuo yhtäkkinen paino oli laskenut takaisin sunnuntain lukemiin.

Lenkit 4/4
Treenit 4/4
Painonmuutos -1,1kg

En ilmiselvästi kuulu niihin ihmisiin, joita imetys laihduttaisi millään lailla. Sen verran tiukassa on ollut saada edes tuo määrä kiloja tippumaan, vaikka päivittäiset kalorit ovat 1500 luokkaa ja liikuntaa kahdeksan kertaa viikossa ja päälle vielä imetys ja silti ei meinaa tippua! Tiedän kyllä, että tuo määrä on hyvä saldo, mutta ehkä sitä toivoi jotenkin enemmän muutosta? Varsinkin kun tuntuu, että monilla samankokoisilla niitä senttejä on lähtenyt kymmenkunta ja kuvista näkyy jo selvästi laihtuminen. Mulla muutosta näkyy ainoastaan selässä. Tiesin kyllä, että mulla on aina ollut kilot tosi tiukassa, mutta nyt oon miettinyt, että jos tää näin vähähiilarinen dieetti ei vaan ehkä sovi mulle? Gfg:llä tippui samassa ajassa melkein tuplasti ja nytkin tankkauspäivän jälkeen muilla nousi paino ja mulla pompsahti heti alaspäin ja sitten jumittui ja alkoi nousta kun tankkauspäivästä mentiin kauemma. No, kaksi viikkoa nyt vedetään tällä ja katsotaan sitten, että miten siitä eteenpäin. Voi olla, että jatkan noilla Ggf:n ohjeilla eteenpäin, koska ne ovat niin paljon sallivammat vihannesten suhteen. Periksi ei anneta, prkl! :)


Suosikkiruoka tältä ajalta on ollut ehkä nuudeliwokki, jota ehdin tehdä vain kerran, ennen kuin hiilarit poistuivat kokonaan. Tähän tuli pinaattia, vihreää paprikaa ja sipulia paistettuna pienessä tilkassa kalakastiketta, soijaa ja riisiviinietikkaa. Lisäksi paistettua kanaa ja nuudeleita. Nams!


Paistinpotut tai uuniperunat ovat olleet myös kova sana. Nyt taidankin puputtaa kaksi viikkoa salaattia, kun ei tosiaan saa hiilarilisukkeita enää ollenkaan ja vihreät kasvikset paistettuna eivät kyllä ole mitään mun ykkösherkkua.

Sunnuntaina ulkoiltiin koko perheen voimin tuossa kivenheiton päässä makkaranpaistopaikalla. Me käytiin ensin Aavan kanssa heittämässä viikon vika aerobinen ja Veeti ja mies tekivät sillä aikaa makkaranuotion meille. Meillä on oikeastaan kaksikin makkaranpaistopaikkaa tässä puolen kilsan sisällä meidän pihasta. Kätevää!


Retkellä pitää olla ehdottomasti myös retkileivät. Vaikkakaan tällä kertaa ne eivät olleet oikeaoppisesti leivinpaperiin käärityt vaan ihan tupperin astiassa.




Aava oli jopa jonkin aikaa hereillä vaunuissa ihan kiltisti maaten, mutta nukahti sitten uudelleen.
Tämmöisten retkien vuoksi halusin kunnon renkaat vaunuihin, enkä mitään pieniä kolmipyöräisiä!


Mun lounas tosin ei koostunut paistetusta nuotiomakkarasta vaan välipalapatukasta ja oman ruokani nautin myöhemmin kaverin kanssa tehdyn kirppiskierroksen jälkeen. Olipa muuten mukavaa käydä ehkä ekaa kertaa jonkun kaverin kanssa kiertelemässä kirppareita, kun yleensä joutuu menemään yksin!



5 kommenttia:

  1. Elin samanlaisella setillä tasan vuosi sitten ja silloin loppui jo vähiin käynyt imetys ihan kokonaan. Vissiin mun maidontuotanto pysyy yllä hiilareilla. Ilmeisesti Aava on tyytyväinen kaveri? Ite oon aatellu, että josko saisin itestäni irti edes noitten sd-treenien noudattamisen tässä kohta (huomenna ehkä ;))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vois kyllä sanoa tän lisänneen maidontuotantoa :) Ilmeisesti mulla se on tuo vesi, joka edesauttaa sitäkun tulee juotua "vähän" normaalia enemmän. Tosin nyt alkaa kaks ekaa kokonaista viikkoa ilman hiilareita, mutta lisään ne takaisin, jos alkaa imetykseen vaikuttamaan.

      Poista
  2. Ootko kysynyt foorumilta asiasta? Uskoisin sinun saavan liian vähän kaloreita kun imetätkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kysynyt, mutta lisäsin jo eilen itse ruisleivän tuohon että en jätä niitä hiilareita kokonaan pois. Voishan sitä tietty kysyä! Kiitti vinkistä :)

      Poista
  3. Tai sitte pidät sallitun tankkauksen joka vklp?

    VastaaPoista