maanantai 17. helmikuuta 2014

Maanantaina

Niin se vain on taas viikonloppu ohitse ja arkinen aherrus alkoi. Vaikka voiko tätä nyt kuitenkaan aherrukseksi sanoa, kun kotona on? Vaikka kyllä se kotiäidin homma välistä työstä kävisi. Tosin huonopalkkaisesta sellaisesta. Eilen käytiin Aavan kanssa kirpparilla ja tuotiin tuliaisiksi Veetille sieltä Hamahelmiä. Lisäksi haettiin Kärkkäiseltä vähän pipovärkkejä. Aavakin sai uuden maatuskapipon kevääksi!


Meidän kaukalotoppapussi alkaa muuten olla jo melko nafti ja pitäisi vissiin siirtyä käyttämään haalaria kaukalossa. Oon vain niin laiska pukemaan mitään haalareita ja siksi tuo pussi on ollut maailman kätevin. Aava istuu nytkin jalat ristissä siellä, että saan vetoketjun kiinni.


Tämmöinen tuli siitä jumppiksesta, minkä ompelin myös tuosta maatuskakankaasta. Aika herkku vai? Tämä on melko suoraan Villikko-kaava kokoa 74cm ja niska-haarassa ei kyllä kamalasti ole ylimääräistä. Muualla sen sijaan on vielä kasvunvaraa.


Aava heräsi tänään jo puoli kasilta kasin sijaan ja Veeti nukkui puoli yhdeksään. Eilenkin heräsi vasta puoli kympiltä, mikä alkaa olemaan melko ennätysmyöhään. Normaalisti herää siis seiskan ja kasin välissä. Aamulla ois väsyttänyt kamalasti, kun Aava nukkui yön jotenkin levottomasti ja heräs tai äänteli tsiljoona kertaa. Onneksi se pahin väsy menee pois kun saa kammettua itsensä sängystä. Voi myös olla kiitollinen, että meidän lapset nukkuu kuitenkin noinkin myöhään.


Eilen muuten uskaltauduin salille yli vuoden tauon jälkeen! Menin kaverin kanssa eri kylän pienemmälle salille ja olipa mukava treenata yhdessä. Tehokasta myös, sillä pakkohan sitä oli jaksaa tehdä samoilla painoilla kaverin kanssa... Toista tuntia siinä vierähti kun tehtiin kahden päivän treenit kerralla ja voin sanoa, että kropassa tuntuukin siltä, että on tehty vähän limsapulloja painavammilla painoilla liikkeet. Pitää käydäkin ostamassa lisää palkkaria, sillä edellinen pussi loppui jo.


Viime viikkoinen tulppaanikimppu alkoi olla melko kärsineen näköinen, joten leikoin varret lyhyemmäksi ja laitoin näihin Aavan ristiäisiin ostettuihin astioihin. Saavat näin muutaman päivän jatkoaikaa.Siirsin ne myös eteisestä keittiön pöydälle, koska kukat riittivät molempiin maljoihin.Muutoin on ollut peruspäivä. Aamulla ulkoiltiin hetki omalla pihalla ja Aava jäi vaunuihin nukkumaan. Veeti askarteli eli liimaili tarroja papereihin, syötiin ja rakennettiin legoilla. Nyt molemmat ovat nukkumassa, mutta kuulostaa siltä, että pitää lähteä hakemaan Aava pois. Nämä iltapäivän päikkärit kun kestävät ehkä sen puoli tuntia.
Oikeastaan mulla ei ollut mitään ihmeellistä kerrottavaa tällä kertaa. Teki vain mieli kirjoitella jotain kun kerrankin molemmat lapset nukkuvat yhtä aikaa edes sen hetken. Toisinsanoen tämän postauksen ajan.

Ps. Saumanvara ompeluryhmä keräsi yli 7000e siihen Sylva Ry:n kerykseen sillä meidän huutokaupalla. Kiitos kaikki kanssaompelijat sekä te, jotka mahdollisesti tuotteita huusitte!

3 kommenttia: