perjantai 21. helmikuuta 2014

DIY Virkkuukoukkuputelo

Mulla ei oo koskaan ollut mitään fiksua paikkaa säilyttää virkkuukoukkuja saatikka sukkapuikkoja. Puikot on kyllä omissa myyntipakkauksissaan, mistä näkee puikon koon, mutta ne onkin viskattu sitten laatikon pohjalle. Virkkuukoukut sitten pienempänä hukkuvat aina sinne kaikkien isompien puikkopakkausten joukkoon. Näin tapahtui siihen asti, kun hoksasin ottaa käyttöön tämän vanhan nappipurkin. Sain siis joskus kangaskaupasta tämän purkin, kun ostin kyseisen purkin viimeiset napit. Kannattanee siis joskus sillä silmällä katsella tai ihan kysyä, että olisiko noita purkkeja ylimääräisinä.

Kannattaa ehkä vetää vielä kirkas teippi pystysuoraan tuohon washiteippien päiden päälle, niin ne eivät lähde nousemaan niinkuin tässä mun versiossa.


Tähän asti purkissa on ollut sekalaisia nappeja, mutta siirsin napit muualle ja otin tämän koukkujen säilytykseen. Aluksi se oli ihan läpinäkyvä, mutta sitten päätin piristää sitä hieman washiteipillä! Käytin halpoja Ikeasta ostettuja teippejä tähän ja samalla kokeilin, minkälaisia ne ovat. Ihan hyviltä vaikuttivat!  Sitten vain haluttua teippiä ympärille ja tadaa! Sulla on hieno, persoonallinen virkkuukoukkujen säilytysjuttu ja aikaa meni minuutti.

Kuka myöskään kieltää säilyttämästä jotain muuta tai tekemällä tämmöistä isommassa mittakaavassa vaikka Pringlespurkista.


Jos haluaa hifistellä, voi tuohon kanteen vaihtaa purkkiin sopivan napin. Itsellä se sattui olemaan sopivasti harmaa ja sopi mustavalkoiseen värimaailmaan paremmin kuin hyvin.


2 kommenttia:

  1. Uusi lukija ilmoittautuu :) Nuo Ikean teipit ovat olleet meilläkin monessa eri projektissa mukana, huippuja!

    VastaaPoista