torstai 27. helmikuuta 2014

Ostoksia vauvalle

Aloin tänään ihan tosissaan miettimään, että onko me ostettu Aavalle yhtään vaatekappaletta uutena kaupasta. En keksinyt yhtään. Tänään käytiin kuitenkin tyttöjen kesken ostoksilla Lindexillä ja Seppälässä. Tarkoitus oli ostaa parit housut Aavalle, kun kaikki vanhat alkavat olla jo pieniä. Ostin sitten pari muutakin vaatetta koossa 74cm ja 80cm!

Lindexiltä ostin noita ota kolme, maksa kaksi-vaatteita eli pari superpehmoiset housut harmaana ja tuommoisena todella hailakkana vaaleanpunaisena. Meillä on paljon värikkäitä yläosia, niin harmaat menee sitten melkein kaikkien värien kanssa.


Kolmanneksi vaatteeksi valisin vaaleanpunaharmaan pallobodyn. Hieman hempeäpää värimaailmaa, mitä meillä on totuttu näkemään. Seppälästä puolestaan ostin tuon pingviinibodyn.


Hieman ovat pienikokoisia nuo Seppälän vaatteet. Alla olevassa kuvassa päällä Seppälän body kokoa 80cm ja alla Lindexin selkeästi isompi, kokoa pienempi 74cm body.


Hihoissa on ehkä sentti mittaa enemmän tuossa Seppälän bodyssa. Lisäksi se on kapeampi malliltaan. Nämä menevät varmaan nyt jo käyttöön, ainakin tuo Seppälän body kun on pienempi.


Nykyään meillä pysyy parhaiten jalassa nuo Seppälän polvisukat, joten ostin niitä toisetkin Aavalle.
Entuudestaan meillä onkin mustavalkoiset samanlaiset.


Lisäksi Lindexiltä saatoin ostaa kesäksi söpön takin koossa 80cm, kun ei näyttänyt mielestäni valtavan isolta. Väri hieman vääristyy kuvassa, mutta tuommoinen hailakka vanha roosa on tuo väri. Ostin tämän, kun Lindexin kortilla sai yli 40e ostoksista kympin pois. Kaksille housuille, takille ja bodylle tuli siis hintaa vain 32e, mikä ei mielestäni ole paha noista vaatteista, kun mukana on takkikin. Kannatti siis käyttää alennuksia hyödykseen.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! Vähän mietitytti tuo valkoinen väri, että kauanko se on valkoinen... No, Vanish on keksitty :D

   Poista
 2. Kivoja ostoksia. Lindex on kyllä ihan lemppari hinta/laatusuhteessa ja kivimmät kuositkin löytyy sieltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli Veetin vauva-aikana melkeikn kaikki bodyt sieltä. Nyt on yllättäen tullut tehtyä itse niin on ostaminen jäänyt vähemmälle, mutta tuo on just kiva, että on noita ota kolme maksa kaksi juttua aina. Siihen hintaan ei oikein kannata alkaa tekemään jos nyt ei muuten vain satu inspiraatiota olemaan ;)

   Poista