sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Pikavisiitti

Käytiin eilen yhden yön kestävällä pikavisiitillä Jyväskylässä juhlimassa kummipojan yksivuotissynttäreitä. Lahjaksi tein Ottobren Nukkumatti-kaavalla yöpuvun kokoa 86cm. Omaan silmään tämä näytti ainakin aika sopusuhtaiselta kaavalta. Kankaan sain joulukalentervaihtosta ja se riitti juuri tähän yökkäriin. Kivan pirteät värit päällä näkee varmasti pirteitä unia! En ole silittänyt pukua ennen kuvan ottoa ja vetskarikin vähän kupruilee. Ensimmäistä kertaa ompelin myös tuommoisen vetoketjun, joka menee haarakiilaa pitkin lahkeeseen asti.


Sain myös raidatkin lähes täydellisesti kohdistettua, mistä olen todella ylpeä ja se vähän hillitsee pettymystä siitä, että vetoketju kupruilee. Onneksi sitä ei kukaan vieras ihmisinen yöllä näe! Tultiin kotiin tänään iltapäivällä ja askartelin tuossa sytykeruusuja toivottavasti koko loppuvuoden tarpeisiin! Onhan se ihan nopeaa hommaa, mutta harvoin saan aikaiseksi. Nyt kutkuttaisi korkata tuolta kaapista eräs neulos ja tehdä itselle hupparimekko. Taidan mennä siis kaavoja kaivelemaan. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

  1. Ihanan värikäs yökkäri! :)

    VastaaPoista
  2. Uu, mun eka kommentti EVÖ :D Minä kans suihkussa (siellä olen tehnyt suuria päätöksiä ja saanut loistavia ideoita ennenkin) mietin, että haluan hupparimekon. Haluan siihen imetysominaisuuden, niin mietin, että oisko vänskä jos vähän apinoisi sitä Little Elephantin ideaa ja tekis sellaisen hupusta jatkuvan napitushalkion siihen eteen. Ei vain pussittais sitä helmaa. Hmmhmm.. kaavanpiirtely- ja mittaushommia siis huomenna tiedossa! Ja raidat on haalarissa tosi jees :)

    VastaaPoista