keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Joulukorttiotoksia

Otin kuin otinkin itseäni niskasta kiinni  ja otettiin tänään lasten kanssa kuvia joulukortteja varten. Itse kortit olen siis jo askarrellut, mutta tapana on ollut laittaa kummeille ja sukulaisille joku kuva kortin mukana. Vaikka en nyt muista, että laitettiinko viime vuonna mitään vai tehtiinkö niin vain Veetin ekana jouluna... Hieman haastavaa saada kaksi lasta kuvaan edes jotenkin fiksun näköisesti. Tai edes niin, että joku kohta kuvaa ei ole sumeana, kun toinen lapsista liikahtaa juuri sillä kriittisellä hetkellä, kun painan laukaisinta. Tässä vähän esimakua kuvista eli mitään huippuja mestariteoksia ei tulla näkemään. Ja minä kun kuvittekin tuon Aavan olevan haaste, mutta ei! Se olikin kiukuteleva kolmevee, joka ei halunnut hymyillä tai sitten halusi kaivaa nenää, tuoda kädet naamalle ja mitäs muuta mukavaa.


Ongelmia oli myös lasten sijoittelussa, koska Aava ei oikein pysy vielä Veetin sylissä. Päädyin sitten laittamaan molemmat maahan viltin päälle makoilemaan.


Kuvissa Aavalla joulumekko, joka on tehty Verson Puodin punaisesta joustiksesta. Hetken mielijohdekangas, kun hoksasin siitä saavan täydellisen joulumekon. Kaava on oma, jonka yläosa on mallailtu miikkareiden haalareista. Veetin vaatteet viime vuodelta. Ilmeisesti olin tehnyt "hieman" kasvunvaraa. No eipä tarvitse miettiä jouluvaatetusta enää.


Katsokaa nyt tätä meidän pulloposkista tonttua. Voiko olla suloisempaa?
Kaivoinpa muistin virkistykseksi Veetin ensimmäisen joulun joulukorttikuvat!9 kommenttia:

 1. Voi suloisuus mitä tonttusia <3 Tosi kivat kuvat. Meillä Otso on juuri sen ikäinen, ettei malta pysyä yhtään paikallaan, vaan pitää kiivetä johonkin koko ajan. Kuitenkin liian pieni ohjeiden mukaan toimimaan. Vauhdikkaita otoksia vaan meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kyllä ymmärtää ohjeistuksen, mutta se on eri asia, että suostuuko toteutukseen. Ja ei se tuokaan malta olla paikoillaan, saati hymyillä nätisti!

   Poista
 2. Ihania kuvia! Hyvin sopii toiselle pallot ja toiselle tähdet, ei liian samanlaista vaikka punaiset asut ja lakit onkin! :)

  Uusi lukija huutaa hep! :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei mitä ihania tonttuja <3

  VastaaPoista
 4. Tuo ylimmäinen kuvahan on aivan mainio! :)

  VastaaPoista