maanantai 2. joulukuuta 2013

Kuusiteema jatkuu

Koska innostuin noista kuusista niin paljon olouoneen puolella, piti myös leikkihuoneseen saada oma kuusi. Tämän toteytin washiteipillä, koska se on helppo repiä seinästä irti joulun jälkeen. Kuusi ei ole mikään kamalan iso, mutta onpahan nyt edes jotain. Teippasin tämän eilen illalla ja aamulla Veeti ihmetteli, että miksi seinään on ilmestynyt kuusi. Sanoin, että joulutonttu on varmaan sen käynyt sinne yön aikana laittamaan.


Tämä alempi kuva antaa vähän osviittaa tuosta kuusen koosta. Tietty isompi olisi ollut luonnollisesti näyttävämpi, mutta pihinä en halunnut käyttää paljon tarroja! Kaikki tarrat on Teippitarhan valikoimista ja sopivasti myös jouluisia, vaikka en niitä jouluteipeiksi ole ostanutkaan. Hyllyn päällä myös uusin kirpparilöytö, eli tuo oikeanpuoleinen palikoidenkuljetusjuttu. En koskaan saanut ostettua semmoista Veetin ollessa pienempi ja nyt kun se tuli vastaan kirparilla muutaman euron hintaan, ei tarvinut miettiä kauaa. Ja kyllä Veetikin leikkii sillä välillä mielellään, että ei se ihan vauvalelu ollutkaan.


3 kommenttia:

 1. Onpas veikeä! En oo noihin washiteippeihin perehtynyt yhtään, mutta monesti miettinyt, että mitä niillä tehdään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niitähän voi käyttää vaikka mihin! Seiniin teippailuun, paketointiin, kiinnittämisen, kortteihin jne :)

   Poista
 2. Meillä vastaava Brion rata vieläkin suuri suosikki. Taitaa vaihteeksi olla jäähyllä, kun pojat alkoivat tappelemaan kumpi sillä saa leikkiä :D

  VastaaPoista