perjantai 1. maaliskuuta 2013

Haastetta pitkästä aikaa

Sain jokin aika sitten Sairaan ihanan elämän Sannilta tämmöisen yhdentoista kohdan haasteen, jonka hän antoi minulle tehtäväksi Veetin hoitopäivän ajankuluksi. Ensimmäinen hoitopäivä kahteen viikkoon on tänään, joten teenpä sen nyt :)


Tässäpä lyhyesti haasteen ohjeet:
Tämän pienen palkinnon tarkoitus on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, jolla on alle 200 lukijaa.
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaaja, jolla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

Eli eka tähän 11 sekalaista tietoa minusta:

1. Olen tosi huono keksimään mitään hauskoja ja nasevia vastauksia tämänkaltaisiin kysymyksiin. Harmittaa, kun muilla on aina niin kivoja juttuja ja itsellä pää raksuttaa tyhjää.
2. Olen yllättynyt siitä, kuinka paljon ole tykännyt olla kotona näin lomautettuna. Kuukausi on takana kotielämää ja vielä en ole ainakaan yhtään kyllästynyt. Päinvastoin tuntuu, että päivät kuluvat todella nopeaa!
3. Haluaisin harrastaa liikuntaa enemmän, mitä oikeasti harrastan. Suunnittelen kovasti, mutta siihen se usein jää. Jos kaikki suunniteltu liikunta kuluttaisi saman verran kaloreita kuin oikeasti suoritettu, olisin varmasti ihannemitoissani :)
4. Haluaisin kovasti ulkomaille, mutta se ei tässä taloustilanteessa ole mahdollista. Ehkäpä joskus tulevaisuudessa sitten. Toisaalta myös esimerkiksi laivareissu voisi olla kiva, sillä en muistakaan, milloin olisin käynyt viimeksi laivalla!
5. Olen varmasti maailman helpoiten nukahtava ihminen! Nukun missä vaan ja milloin vaan. Eniten ihmettelyä aiheuttaa ehkä se, että pystyin nukkumaan päikkärit terveyskeskuksen odotusaulassa sokerirasituksen aikana, vaikka aula oli täynnä ihmisiä. Niin ja tietenkin istuma-asennossa.
6.  Minulla on pahemman sortin neuloosi ja olen muutenkin koukuttunut käsitöihin ja kaikkeen värkkäämiseen. Ahdistaa katsoa esimerkiksi telkkaria, jos ei pysty samalla vaikka kutomaan jotain.
7. Tavallaan olen pihi,mutta kuitenkin tietyistä asioista olen valmis maksamaan suuriakin summia. Mietin tarkkaan, mihin laitan rahaani ja tykkään myös vähän säästää, mutta esimerkiksi lapsen ulkoiluvarusteisiin laitan mielelläni rahaa, jos tiedän saavani sillä laatua. Sata euroa voi mennä kivuttomasi haalariin, mutta jos haluaisin itselleni satasen käsilaukun, miettisin ostosta varmaan niin kauan, että lopulta päätyisin siihen, että en tarvitse laukkua.
8. En ole kovin lapsirakas ihminen. Siis vieraiden lapsien suhteen. Toki omani on tärkeä ja pidän myös ystävieni lapsista, mutta ventovieraat lapset eivät voisi vähempää kiinnostaa. Tämän vuoksi minusta ei tulisi ikinä lastenhoitajaa.
9. Rakastan uutta kotiamme, vaikka se sisustukseltaan vielä keskeneräinen onkin! Pohjaratkaisu on juuri niin toimiva, kuin ajattelinkin eikä mikään valinta ole vielä tuntunut väärältä.
10. Inhoan keskuspölynimuria ainakin toistaiseksi. Toivottavasti sitä kehittyy edes viha-rakkaussuhde eikä pelkkä vihasuhde. Voisin kirjoittaa kokonaisen postauksen aiheesta, mutta vinkkinä, että se on se letku...
11. Haluaisin olla parempi kirjoittaja ja valokuvaaja.

Sannin kysymykset mulle:

1. Mistä elämäsi saavutuksesta olet erityisen ylpeä? Lasta ei lasketa!
Ovelasti poistettu vaihtoehdoista tuo helpoin ja itsestään selvin vaihtoehto... Varmaan siitä, että olen onnistunut saamaan elämässäni lähes kaiken mitä olen halunnutkin tähän mennessä. Mulla on hyvä mies, ihana lapsi, uusi ja mahtava koti sekä työpaikka (toivottavasti jatkossakin) josta pidän ja joka vastaa koulutustani.

2. Mitä hieman suurempaa haluaisit ostaa? Noin 500 euroa vaikka alarajana.
Jos löytäisin sopivan paikan sille, niin Artekin Madamoiselle tuolin kiikkuversiona. Olen niiiin rakastunut siihen tuoliin <3

3. Mitä onni on?

Monia asioita. Niitä, joiden tekeminen saa sut onnelliseksi ja ihmisiä, joiden seura tekee onnelliseksi. Onni voi olla iso tai pieni asia. Tiistaina onni oli sitä, että Veetin sormi leikattiin ja se toimii nyt oikein ja että leikkaus ja nukutus meni hyvin.

4. Millainen olisi unelmien vapaailta?
Unelmien vapaailta voisi olla ilta kahdestaan miehen kanssa vaikka jossain kaupunkilomalla (suomessa tai ulkomailla), johon kuuluisi esimerkiksi ravintolaillallinen ja elokuva tai muu. Tekeminen riippuisi tietenkin siitä, missä maassa ja paikassa oltaisiin. Pääasia olisi rentoutuminen ja se, hyvä seura ja se, että saisi hyvää ruokaa ja aamulla saisi nukkua piiitkään!

5. Osaatko jotain, mitä muut eivät? Mitä?
Aika vaikea sanoa, että omistaako taitoa, mitä kukaan muu ei osaa?

6. Mitä ruokaa teet liian usein?
Yritän vaihdella kyllä ruokia ja tuntuu, että sama ruoka kahdesti kuukauden sisällä on jo liikaa. Sanotaan nyt vaikka sitten makaroonilaatikko.

7. Jos saisit suuren lottovoiton, niin mitä tekisit?
En ole koskaan halunnut voittaa pääpottia, vaan semmoisen summan, että sillä saisi maksettua velat pois, että kaikki palkka jäisi käyttöön. Mutta joo, maksaisin varmaan omat ja porukoiden velat pois ja luultavasti matkustelisn nykyistä enemmän. Voisin pitää perhee kanssa vaikka sapattivuoden ja kierrellä maailmaa. Haluaisin kuitenkin tehdä töitä. Vaikka sitä unelmahommaa ilman palkkaa, kunhan keksisin, että mikä se olisi :)

8. Lempipelisi? Lautapeli, pleikkapeli, kännykkäpeli tms.
Tietovisat kuten Trivial Pursuit ja Alias, kunhan vaan pari on tarpeeksi hyvä. Huonon parin kanssa on tympeää pelata ;)

9. Mitä harrastit lapsena ja mitä haluaisit lapsesi harrastavan?
Partiota, jonkin verran pianonsoittoa ja huilunsoittoakin on tullut kokeiltua. Lisäksi jossain määrin urheilua. Haluaisin, että lapsi harrastaisi edes jonkin verran partiota, koska niistä taidoista on oikeasti  hyötyä ja saisi edes jonkinlaista kontaktia luontoon. Plussana tietenkin edullinen hinta, eikä äidin tarvitse täristä jäässä jossain jäähallissa katsomassa peliä ;)

10. Kerro jokin unelmasi.
Unelma oli kyllä tämä koti, joka juuri valmistui. Pienempiä unelmia on sitten esimerkiksi joku matka, tietyt materiaan liittyvät jutut jne.

11. Mitä sinulla on viime aikoina jäänyt kesken?
Hmmm... Käsitöitä. Onneksi ehkä vaan yksi tai kaksi? Eihän niitä edes lasketa...

 Sitten loppuun vielä kysymyksiä haastetuille:
1. Rakkain esineesi?
2. Jos nyt saisit päättää, opiskelisitko vielä samaa alaa, minkä valitsit joskus peruskoulun/lukion jälkeen?
3. Esine/asia, mitä olet aina halunnut, mutta et ole ainakaan toistaiseksi saanut.
4. Kumpi oli ensin, muna vai kana?
5. Lempiruokasi?
6. Mikä asia ottaa päähän eniten tällä hetkellä?
7. Mikä on parhain ominaisuutesi?
8. Mainitse viisi asiaa, joita ilman et voisi elää.
9. Mikä on intohimosi?
10. Olitko koulussa kympin oppilas?
11. Mikä olisi unelmalomakohteesi, jos rahalla ei olisi väliä?

Ja koska olen hyvin laiska ja täytyy lähteä kirjastoon, niin en kerää eriksee blogeja, joihin tämän haasteen antaisin eteenpäin, vaan jokainen blogin lukija saa napata tästä haasteen itselleen, jos sopii tuohon alle 200 lukijan kategoriaan. Olisi myös kiva, jos ilmoittaisit tähän postaukseen, että otit haasteen vastaan niin voisin käydä katsomassa sitä :)

3 kommenttia:

 1. Koska minä nyt satuin hyökkäämään lukemaan tätä postaustasi niin pitänee ottaa tämä haaste vastaan :-)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva kun vastasit! Pointsit partiolle :)

  Mulla on viha-suhde kaikkiin imureihin, mutta jotenki toi keskuspölynimurin putki ketuttaa kaikista eniten. Jos teillä on joku superhieno ratkaisu sen putkilon fiksuun säilyttämiseen, niin tee siitä postaus! Ennemmin jätän imuroimatta, kuin kerin sitä putkea säilytykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei meillä oo muuta kuin kori siivouskaapin lattiatasolla, mihin sen sullon. En halunnut sitä seinään kiinnitetävää mallia. Jos ois ollut fiksu niin ois valanut lattiavaluun putken, mihin sen ois voinut suorana aina työntää, niin se ei menis mutkalle. Mulla on kans tuo, että ei tee mieli kaivaa sitä esille kun valmiiksi vituttaa. Mielummin imuroin rikkaimurilla :D

   Poista