lauantai 2. maaliskuuta 2013

Pikkukalaset testissä

Pääsin toista kertaa lyhyen ajan sisällä mukaan Buzzador-kampanjaan ja sain ilmaiseksi testiin Möllerin (www.moller.fi)  Omega-3 pikkukaloja. Lisää buzzausjuttuja löydät buzzaus-tunnisteen alta tuolta oikeasta sivupalkista. Sieltä löytyy myös tarkempaa tietoa buzzauksesta.

Saatiin kotiin kaksi pakettia noita pikkukaloja ja otettiin ne heti käyttöön.  Paketin takaa voi lukea, että mitä nämä sisältävät. Itsestä kätevää on tuo, että samassa tuotteessa on myös D-vitamiinia, jota syödään muutenkin päivittäin. Itse muistan aina, että isäni yritti pienenä saada minut syömään kalanmaksaöljyä ja voi järkytys sitä pahaa makua. Olisipa silloin ollut tämmöisiä...Ollaan annettu näitä nyt muutamana aamuna Veetille ja vastaanotto on ollut todella positiivinen. Kaloja syödään kaksi (mielestäni yksi pitäisi riitää, niin paketti kestäisi pidempään...) ja meillä pikkukalojen syönti yleensä aiheuttaa sen, että niitä pitäisi saada heti lisää eli ilmeisesti maku on ainakin lapsen mielestä hyvä ( mieskin tunnusti tänä aamuna syövänsä noita, ja kuulemma pitää hyvän makuisina ).


Maku noissa on semmoinen karkkimainen, ehkä joku tuttifrutti. Maistoin näitä itsekin ja ensin olin sitä mieltä, että hei nämähän on hyviä. Mutta lopuksi suuhun tuli mietona se tuttu kalanmaksaöljyn maku, joten en ole itse näitä pystynyt syömään. No, jääpähän Veetille enemmän :)Lisäksi pikkukalat ovat hieman öljyisen tuntoisia kädessä ja tuntuu, että se öljy jää sormiin, mikäli sormia ei mene heti pesemään näiden antamisen jälkeen. Se on pieni miinus. Näiden hintaa en ole vielä selvittänyt kaupassa, että ovatko kuinka paljon kalliimpia kuin tavalliset d-vitamiinit. Jos ovat lähelläkään niiden hintaa, niin näitä voisi hyvinkin hommata meille jatkossakin.

"Saisko vielä lisää kaloja?"

Kalat on pakattu tuommoisiin annosjuttuihin, joista on helppo taittaa vaikka reissuun sopiva annostus ilman, että tarttee ottaa koko pakettia mukaan. Siitä plussaa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti