tiistai 26. maaliskuuta 2013

Arvonnan voittajat!

Anteeksi kamalasti, että arvonnan voittajien julkaiseminen on venynyt! Tässäpäs kuitenkin kaksi random.orgin arpomaa onnellista voittajaa:

Hedde: Kahdella arvalla arvonnassa mukana! Kovasti tykästyin tuohon Cupcake-pussukkaan :). Mieleen painuvin käsityöni taitaa olla tälläkin hetkellä keittiön ikkunassa olevat verhot. En ole mikään maailman kovin ompelija, joten ylitin itseni saadessani ne valmiiksi ja voin vieläpä sanoa, etteivät ne näytä ollenkaan hullummalta ;).

Löysin blogisi pari päivää sitten, ja taisin olla juurikin se 100. lukija :D. Tykästyin kovasti elämänmakuiseen blogiisi ja oli pakko omassakin blogissa mainita tämä!


sekä
Anita: Yhdellä arvalla mukana. Mieleenpainuvin ompelus oli kun tein 1-vuotiaalle pojalleni mustan juhlapuvun ja valkean paidan sekä kravatin, ei ollut kaavoja, jouduin soveltamaan, mutta niistä tuli aivan ihanat.

Onnea voittajille! Otatteko yhteyttä minuun nauravanappi@gmail.com niin sovitaan palkinnon lähettämisestä! Kannatti näemmä Hedden olla se sadas lukija, jonka kunniaksi arvonta järjestettiin, kun palkinto meni juurikin sadannelle lukijalle.

1 kommentti:

  1. Jee! Kerrankin minä voitin arvonnassa jotain :). Ennenkuulumatonta! Täytyypä laittaa heti sähköpostia tulemaan.

    VastaaPoista