tiistai 19. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä odotellessa

Täällä ollaan jo ihan kevätfiiliksellä, kun aurinko on paistanut niin monena päivänä putkeen ja pääsiäinenkin kolkuttelee jo melkein ovella. Innostuin ostamaan Kärkkäisen sikapäiviltä euron narsisseja useammankin kappaleen ja virittelemään meille vähän jo kevättunnelmaa. Tai no, pääsiäistunnelmaa. Haaveissa olisi vielä maalata ihan oikeita kananmunia, koska Mignonmunat eivät varmastikaan saisi olla kupissa kovinkaan kauan rauhassa ;)


Narsissien kaveriksi ostin pussillisen meriheinää ja piilotin sillä ruukut, niin vältyin mullan kanssa toskaamiselta.


Lasinen astia on Teeman valkoinen tarjoiluastia, johon meni näppärästi viisi narsissia ruukuissaan.
Narsissit pääsivät koristamaan meidän olkkarin lipastoa, minkä päällinen on ollutkin melko orpo, koska en ole keksinyt, että mitä siihen laittaisin. Kaverina on koivun oksia maljakossa ja toivon, että niihin puhkeaa jossain vaiheessa keväiset, vihreät lehdet.


Istutettiin tänään Veetin kanssa myös ohransiemeniä, että saadaan noiden kaveriksi vielä sitten pääsiäikseksi ruohot. Itse laitoin omat siemenet suorakaiteen muotoiselle lautaselle ja Veeti sai laittaa siemeniä noihin Iittalan kivi-tuikkuihin. Saa nähdä, että minkä näköisiä noista tulee, kun ruoho alkaa kasvaa! Tuikkukippojen seurana on myös oksia, mutta tuohon maljakkoon en laittanut vettä ollenkaan, vaan tarkoitus olisi pitää oksat tuommoisina ja käydä ostamassa niihin jotain pääsiäismunia tai vastaavia pääsiäiskoristeita.


1 kommentti:

  1. Voi miten kauniin värisiä nuo narsissit ovat! Ihanaa kun pääsiäinen on kohta täällä, ja sit ihan pian on kesä! :)

    VastaaPoista