sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ulkoilua ja neuletakki

Ulkoiltiin tänään ensin vaunulenkillä ja pistäydyttiin samalla taas puistossa, että pääsi Veetikin hetkeksi pois kärryistä. Pilvinen ilma muuttui saman tien aurinkoiseksi kun päästiin pihalle ja voitte arvata, että tuli tietenkin laitettua liikaa vaatetta päälle. Kevätaurinko paistaa jo näemmä todella kuumasti!
Tässsä taas teille kyllästymiseen asti kuvia Veetistä :)Samalle kaverille, jolle tein tilaustyönä vauvalahjan menee myös tilauksesta tämä ihana neuletakki! Tulee tilaajan veljen tytölle. Koko on 3-4v ja toivon, että on saajalleen sopivan kokoinen. Tämmöinen oli ihana helppo ja aivoton työ neuloa, koska tässä on ainoastaan oikeaa ja nurjaa neuletta. Kiva myös tehdä välistä tämmöisiä tyttövärisiä neuleita. Lankana Novitan isoveli, jota meni kaksi kerää vitosen puikoilla. Ohjeessa oli käytetty 5,5mm puikkoja, mutta koska mulla on aika löysä käsiala ja tyttö on hoikka tapaus, niin tein varalta pienemmillä. Lisäsin helmaan mittaa, että olisi pitkäikäisempi ja neuleen malli on semmoinen, että kasvaa luultavasti omistajansa mukana, koska napit ovat vain ylhäältä kiinni.Loppuun vielä tämmöinen yllärikuva. Arvatkaas, mitä tässä on kuvattu?!??6 kommenttia:

 1. Aivan superihana!!!! Todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Oletteko ostaneet tontin? Vai mikä tuo yllärikuva voisi olla?

  VastaaPoista
 3. Maj: tonttia ei varsinaisesti ole ostettu, mutta varauksessa kyllä :) Ja kuva on meidän mahdollisesti tulevalta kotikadulta :)

  VastaaPoista
 4. Hei!
  Mistä tuollaisen neuleen ohjeen löytää - tuollaiset olisi kiva pistää puikoille ja kokeilla omille tytöille :) Tosi ihana!

  VastaaPoista
 5. http://shop.pickles.no/en/products/patterns/patterns-only/plain-vest.html Tuolta löytyy englanniksi ohje, maksaa vitskan suunnilleen euroina kun siitä 8 dollarista vähennetään joku vero. Mutta ilmaiseksi saa 1-vuotiaan ohjeen eli jos haluaa sitä muokata niin ei tartte maksaa :)

  VastaaPoista