tiistai 17. huhtikuuta 2012

Puistossa

Eilen käytiin iltalenkillä ja poikettiin samalla puistoon Veetin kanssa. Ei käyty tuossa meidän lähipuistossa, koska siellä on todella märkää, eikä Veetillä ollut kurakamppeita päällä. Mentiin siis toiseen puistoon, joka oli jo näin kuiva! (Tosin tänään on satanut lunta heti urakalla koko päivän, joten ei taida paljoa olla hiekkaa näkyvissä tuollakaan...)

Bongaa Veeti kuvasta!


Ämpäri ja lapio unohtui kotiin, joten keskityttiin laskemaan liukumäkeä. Tuommoiset mäet on ihan parhaita, mihin lapsi pääsee itse kiipeämään.


Ilmeestä päätellen mäenlasku oli todella hauskaa puuhaa!Hauska leikki oli myös kivuta pienen mäennyppylän päälle ja jousta täysillä alas sieltä päältä. Samalla ryvettiin kivat kurat maasta pukuun :) 


Kaikki hauska loppuu aikanaan ja itkupotkuraivarit saatiin aikaiseksi kotimatkalla, kun ei annettu Veetin työntää koko kotimatkaa kärryjä. Olisi mennyt ikä ja terveys sillä vauhdilla ja varsinkin kun kärryt meni koko ajan vinoon, mutta kumpikaan meistä ei olisi saanut suoristaa rattaita. Meillä on siis varsinainen "minä itse- vaihe" menossa....


"Mulla on ehkä maailman paskimmat vanhemmat, kun ne ei anna mun työntää ite rattaita kotiin! Mitä sitten, vaikka matkaan menee puoli tuntia ja nukkumaanmenoaikakin muka kolkuttelee ovella. En ala!"
 

2 kommenttia:

  1. Hah, voi ei ku kuulostaa niiiiiin tutulta tuo rattaiden työntämis-into+hermoilut sun muut.. :D

    VastaaPoista
  2. blogissani olisi sulle tunnustus :)

    VastaaPoista