torstai 5. huhtikuuta 2012

Piristystä keittiöön

Joskus aikaisemmin postailin astioista, joita haluaisin hankkia meillekin. Sopivasti mies nyt ilmoitti, että hänellä on menossa Finnairin pisteistä vanhaksi, niin katsastettiin sitten pistekaupan valikoimaa ja sieltähän löytyi kuin löytyikin Marimekon astioita! Käytettiin saman tien kaikki pisteet, kun harvoin tulee lennettyä finskillä sen korkeiden hintojen vuoksi.

Ostettiin kaksi tämmöistä lautasta, halkaisijaltaan 20cm. Mukava piristys valkoisen Teeman seuraksi.

Lisäksi ostettiin kaksi kappaletta näitä siirtolapuutarha-mukeja. Molempia olen käynyt hypistelemässä Marimekolla, mutta en ole raskinut sitten kuitenkaan ostaa. Tästä on nyt hyvä lähteä vaikka pikkuhiljaa keräilemään näitä useampiakin!Haaveissa on jo jonkin aikaa ollut myös kiiltovalkoinen ruokapöytä ja jotkut kivat siihen sopivat tuolit. Viime viikolla tänne avattiin Asko ja kävi niin hyvä tuuri, että himoitsemani valkoinen pöytä oli todella hyvässä tarjouksessa, melkein puoleen hintaan. Lisäksi tuolit taisivat olla myös puoleen hintaan. Varasin siis pöydän ja kuusi tuolia ja mies kävi hakemassa ne tänään ja vei samalla vanhan pöytämme työkaverilleen, joka osti vanhan pois tieltä.

Ei mennyt ihan putkeen Askossakaan palvelu. Tuolit olivat loppuneet ja niitä oli kuuden sijasta enää neljä jäljellä. En ymmärrä, että miksi niitä ei ostaessani varattu mulle, kun niitä silloin vielä oli vaikka kuinka paljon. Nyt odotellaan niitä ensi viikkoon. Lisäksi olivat unohtaneet matkasta kokonaan pöydän jalat, joten uusi reissu piti tehdä.


Pöytä on hieman entistä suurempi, mutta mahtui kuitenkin hyvin keittiöön ja astianpesukonekin mahtui aukeamaan, vaikka Veetin tuoli onkin tuossa päässä.


Tässäpä tämä lähempää. Kaksi tuolia siis vielä tulossa lisää :) Hintaa koko komeudelle tuoleineen päivineen tuli vain 400e ja kun myytiin vanha pöytä pois, niin tämähän oli melkein ilmainen ;)

Veetin päikkäreiden jälkeen kokeiltiin myös uusia vaatteita ja hyvän kokoiset tuli. Helmassa on vielä hyvin kasvunvaraa ja housuissa myös. Kiva setti tuli, tuo punainen piristää niin kivasti ruskeaa. Helikopterikangas on myös ihanaa! Tulen vähän perässä näissä kuoseissa, koska en ole niin kauaa ommellut. Muut ovat varmasti jo kyllästyneet tähän, kun minä vasta innostuin :)
Äsken tein vielä juustokakun kaappiin ja koristelen sen huomenna. Otetaan se sitten matkaan kun lähdetään pääsiäisen viettoon Kiuruvedelle. Hauskat pääsiäiset kaikille lukijoille!


1 kommentti:

  1. Näyttääpä teillä kivalta! Mustakin helikopterikangas on ihana :)

    VastaaPoista