maanantai 12. maaliskuuta 2018

Solmupantoja ja tuubihuiveja

Päivitelläänpä hieman välillä tänne blogin puolellekin näitä myyntiin meneviä ja tehtyjä asusteita. Tein muuten tuossa viikonloppuna ihan itse ensimmäisen veroilmoituksen näin ensimmäisen yrittäjyysvuoden kunniaksi! Saapa nähdä kuinka paljon huutia tulee verotoimistosta ja kuinka paljon olen merkinnyt väärin tietoja. Kirjanpito itsessään on kuitenkin suhteellisen yksinkertaista näin pienellä määrällä tapahtumia, mutta tuo veroilmoitus, huh huh!

Olen tehnyt myyntiin ensimmäiset solmupannat ja nämä ovatkin kiva vaihtoehto pannoista tykkääville, joille headwrapit ovat liian massiivisia. Sopii kivasti niin lapselle kuin aikuisellekin. Kuvan pannoista myynnissä on vielä nuo mustavalkoiset aikuisten koot tasaisella raidalla ja tuo pieni noin 44-46cm roosakukallisista. Hinta tällaiselle 15e sisältäen postit. Voi tilata eri kankailla ja tilauksessa onkin uusia, herkullisia kankaita! Päivittelen niitä facebookin puolelle ja spostia voi myös nakata, jos tuotteet kiinnostavat, eikä löydy fb-profiilia :)


 Alla vielä sovituskuvaa Aavan päässä tuosta pannasta. Käy myös vaikka fiinimmästä lenkkipannasta ;)


Alla samistelupannat äidille ja tyttärelle.


Nämä setit on tehty tilauksesta ja näissä kaksiosainen pipo pojalle ja frillapipo tytölle. Nämä settien tuubit ovat kerran pään yli vedettäviä ja menevät siis ihan kaulaa vasten. Hinta tällaiselle tuubille on 15e sis pkt.


Lisäksi kokeilin tällaista hieman leveämpää sekä korkeampaa mallia, joka menee vaikka hupun alle ja suojaa silti korkeuden ansiosta myös kaulaa.Tämä setti on myös myynnissä. Pipo tupsulla 18e sis pkt, koko n.49-52cm ja huivi 20e sis pkt.


Näiden lisäksi myynnissä tietenkin myös esim. rusettipipoja, ruusukepipoja, headwrapeja sekä turbaaneita! Käyhän kurkkimassa Facebookista, sinne päivittelen enemmän näitä myyntiin tehtyjä ja piakkoin uusia kankaitakin!

Joko teillä on kevätasusteet mielessä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti