maanantai 4. huhtikuuta 2016

Urban Butterflies sovituskuvia

Tilasin blogini synttäriviikolla Aati O:sta Viialle Molo kidsin Urban butterflies softshellhaalarin, mutta lopulta en malttanut olla tilaamatta samalla kuosilla takkia myös Aavalle, Aavan takki on tarkoitettu vasta syksyyn ja ensi kevääseen mikäli mahtuu, koska nyt keväälle meillä on jo Miomaon takki ja lisäksi popin viime vuotinen kuorihaalari. Tässä takissa on mielestäni vielä parempi väritys kuin siinä haalarissa.

Otin tytöistä vähän sovituskuvia nämä päällä, jos siellä emmitään oikean koon tilaamisen kanssa. Aava on nyt varmaankin himpun vajaan metrin mittainen. Syksyllä on ollut sen 92cm ja nyt tarkkaa mittaa ei ole tiedossa. Takki on kokoa 110cm. Otin ensin koon 104cm, mitä suositeltiin metrin mittaiselle, mutta minusta se oli jo nyt tosi sopiva ja hihat olisivat ehkä syksyllä olleet jo lyhyet.


Kuten näkyy, niin takissa on vielä reiluutta, mutta ei se ihan älyttömän ylipitkä ole, kun tässä on syksyyn vielä puoli vuotta aikaa.

Yleensä en tykkää yhtään näistä värikkäistä kuoseista, mutta jokin tässä nyt vain kolahti ja kovaa! Tähän on helppo yhdistää yksivärinen pipo, kun on monta väriä, mistä valita ;)


Viian softshell on jo kokoa 86cm eli tämä on tosi naftia mitoitusta. Viia on ollut kaksi kuukautta sitten 71cm pitkä ja nyt varmaan sen ehkä 75cm eli oikea koko olisi normaalisti enemmän 74/80cm.


Mielestäni haalari ei ole yhtään liian iso ja ennemmin jännitän, että meneekö vielä kesälläkin! Tämä on tosi ohutta materiaalia ja vaatii alle fleecen tai villahaalarin. Ajattelin, että meillä kuitenkin Viia on kevään vielä pääsääntöisesti rattaissa ulkona niin tämä on enemmän sitten kesän viileille keleille tarkoitettu. Mikäli siis mahtuu :D


Muutoin malli on ihan täydellinen tuolle meidän hoikkikselle! Ei huku leveyden puolesta, vaikka pituutta olisikin reilusti.Tässä alla vielä vertailun vuoksi Reiman 86cm ja päällä tuo Molon sama koko. Aika hurja ero!


Alla on taas puolestaan popin 92cm ja Reiman 86cm eli aika samaa kokoa ovat. Meillä on siis näemmä syksyksi kaksi haalaria kun luulin, että Reima olisi ollut syksyn haalari ja Aavan vanha sitten kevään käytössä, mutta samaan aikaanhan nuo näemmä menevät päälle... Ja Pomp de Luxin sadehaalari oli muuten koossa 86cm aika lailla samaa kokoa tuon Molon kanssa! Autoiluun meillä on Lindexin puuvillahaalari, yritän siitäkin laittaa sovituskuvia tänne!


4 kommenttia:

 1. Tämmöiset havaintokuvat helpottaa kyllä jos ei merkistä ole vielä kokemusta. Aika suuria koko eroja merkkien välillä!

  Ja tuo kuosi, aivan ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään aina näistä havaintokuvista, koska niin kuin huomaa, ei koko kerro mitään eri merkkien ja vuosimallien välillä!

   Poista